Se complică lucrurile. Tinerii care îl acuză pe patronul Untold că i-a abuzat sexual când erau minori au depus plângere la poliție

Ultima actualizare:

Se complică lucrurile în cazul lui Bogdan Buta, fondatorul festivalurilor de muzică Untold și Neversea. Cei care au lansat acuzațiile deosebit de grave, potrivit cărora, Buta i-ar fi agresat sexual când erau minori, ar fi depus încă de luni seara plângere la poliție și au fost audiați. Urmează să fie audiat și Bogdan Buta.

Cine este Bogdan Buta fondatorul Untold caruia i se aduc acuzatii grave  Functia importanta avuta de tatal sau 1280x720 jpg

Sursele judiciare au confirmat audierea a doi dintre tineri 

Patronul de la Untold, Bogdan Buta este acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în 2021, iar informațiile au ajuns în spațiul public, în urma unei anchete de presă.

Potrivit surselor stiripesurse.ro, doi dintre cei trei minori care ar fi fost în casa lui Bogdan Buta au fost luni seară la sediul IPJ Cluj, unde au depus o plângere în acest sens. Deocamdată, dosarul este in rem, adică se cercetează fapta, și nu persoana. Sursele judiciare au confirmat audierea celor care între timp au devenit majori.

Cei care fac acuzații au povestit jurnalistului local că „au fost agățați” pe Tinder, o aplicație populare de întâlniri. Trei tineri ar fi ajuns acasă la Bogdan Buta, la invitația acestuia. Doi dintre ei ar fi întreținut relații sexuale cu patronul Untold, iar cel de-al treilea i-ar fi furat mai multe obiecte din casă: două perechi de adidași, niște căști și o sumă de bani.

Tânărul care a dat informații presei locale a mai spus că la acel moment nu știa că au de a face cu Bogdan Buta, patronul festivalurilor de muzică și a povestit că ar fi băut împreună mai multe ore și au întreținut relații sexuale.

Zilelele viitoare urmează ca anchetatorii clujeni să îl audieze și pe Bogdan Buta, potrivit sursei citate.

Bogdan Buta: „Nu voi coborî în această mocirlă”

Fondatorul Untold, care în prezent se află în Dubai a transmis un mesaj în care neagă ferm acuzațiile.

„Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia. Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”, a declarat Bogdan Buta, care se află acum în Dubai unde va organiza o ediția Untold.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net