Fondatorul Untold, acuzat că a făcut sex cu doi băieți minori. Bogdan Buta: „Adevărul este următorul”

Este anchetă la Cluj după ce în presa locală au apărut acuzații de o gravitate extremă la adresa patronului UNTOLD, Bogdan Buta. Un tânăr ar fi mărturisit unui jurnalist local că a fost abuzat sexual de Buta pe când avea 16 ani. la fel s-ar fi întâmplat și cu un alt băiat în vârstă de 15 ani. Totul s-ar fi întâmplat chiar în casa celui de al cărui nume se leagă festivaluruile Untold și Neversea. Bogdan Buta a reacționat și a spus că este un „scenariu SF”, iar poliția a demarat cercetări.

image

Faptele s-ar fi petrecut în 2021

Un tânăr face acuzații extrem de grave la adresa fondatorului festivalurilor de muzică Untold și Neversea. El a dat presei locale din Cluj informații potrivit cărora în 2021 pe când avea 16 ani a întreținut relații sexuale cu patronul Untold, Bogdan Buta. La fel și un alt băiat, atunci în vârstă de 15 ani. Acest lucru s-ar fi întâmplat în urmă cu aproape 3 ani chiar în casa lui Bogdan Buta, potrivit ZiardeCluj.ro deținut de Liviu Alexa, cel care a stat de vorbă cu tânărul.

Totul a început pe Tinder

Cei care fac acuzații au povestit jurnalistului local că „au fost agățați” pe Tinder, o aplicație populare de întâlniri. Trei tineri ar fi ajuns acasă la Bogdan Buta, la invitația acestuia. Doi dintre ei ar fi întreținut relații sexuale cu patronul Untold, iar cel de-al treilea i-ar fi furat mai multe obiecte din casă: două perechi de adidași, niște căști și o sumă de bani.

Tânărul care a dat informații presei locale a mai spus că la acel moment nu știa că au de a face cu Bogdan Buta, patronul festivalurilor de muzică și a povestit că ar fi băut împreună mai multe ore și au întreținut relații sexuale.

Reacția lui Bogdan Buta

Bogdan Buta a fost sunat de autorul articolului, Liviu Alexa, pentru o reacție, înainte de publicarea textului, dar acesta a refuzat să își exprime un punct de vedere.

Ulterior, Buta a venit cu o scurtă declarație legat de acuzațiile foarte grave.

Patronul Untold spune că nu esta altceva decât un scenariu SF și că se va adresa justiției.

„Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia. Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”, a declarat Bogdan Buta, care se află acum în Dubai unde va organiza o ediția Untold.

Ce spune Poliția

Polițiștii au demarat cercetări din oficiu. La acest moment nu există plângeri penale.

„Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat în cursul zilei de azi, 29 ianuarie, cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă.

Precizăm faptul că până în prezent, la nivelul inspectoratului nu au fost primite sesizări sau plângeri penale care să vizeze informațiile expuse în cursul acestei zile în spațiul public.

Polițiștii de investigații criminale vor desfășura toate activităţile care se impun în vederea clarificării acestui caz și punerii în aplicare a măsurilor legale în consecință”, este comunicatul IPJ Cluj, potrivit Cluj 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net