Florin Călinescu, părere tranșantă în scandalul Gheboasă! Pe cine dă vina pentru scandalul de la Untold

Ultima actualizare:

Florin Călinescu își spune părerea referitor la scandalul mediatic în care se află Gheboasă, după ce a fost amendat de jandarmii clujeni pentru „versuri vulgare și rasiste”, în timp ce cânta pe scena festivalului UNTOLD.

Florin Călinescu își expune părerea despre scandalul Gheboasă / foto: Colaj Click!
Florin Călinescu își expune părerea despre scandalul Gheboasă / foto: Colaj Click!

Prestația lui Gheboasă pe scena festivalului de la Cluj a împărțit țara în două. Multe persoane au criticat versurile melodiei „Dă-i țiganca” pe care trapperul a fredonat-o, iar reacțiile au fost destul de aspre.

Florin Călinescu: „Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși”

Recent, Florin Călinescu a mărturisit că nu este în asentimentul manierei în care lucrurile se desfășoară la astfel de concerte, însă consideră că părinții sunt responsabili pentru prezența minorilor la un asemenea festival, la o oră atât de târzie.

De asemenea, acesta consideră înregimentarea publicului adevărata problemă. Cât despre Gheboasă, părerea sinceră a lui Florin Călinescu a constat în faptul că domeniul muzical nu i se potrivește.

„Eu nu am o problemă cu festivalul, cum trebuie să se desfășoare el. Eu nu mai am cum să schimb părerea mea despre muzică. Mie mi se pare periculoasă înregimentarea publicului. Vin niște oameni acolo și pun niște computere la treabă. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo. Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși. Eu nu spun că trebuie să cântăm în continuare Yellow Submarine.

Băiatu în sine (Gheboasă-n.r.) nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Dar dacă în sală sau pe stadion vin consumatorii acestui gen, ce treabă am eu să-mi dau cu părerea? Că erau mulți minori acolo e problema părinților lor. La ora aia. E și vacanță. Lumea în general se duce într-o parte pe care nu mai stau eu s-o analizez acum că nu am avut și nu am genul ăsta de apetență”, a declarat Florin Călinescu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net