Va fi sau nu România lovită de război:„Pot continua războaiele sau chiar să se accentueze”

Va fi sau nu România lovită de război? Această întrebare zace pe buzele românilor încă de la începerea conflictului dintre Rusia și Ucraina, iar specialiștii din diverse domenii împărtășesc un punct de vedere referitor la acest aspect. Recent, specialistul în zodiacul chinezesc Anca Dimancea, vorbește despre Perioada sau Epoca de foc 9, care a început pe 4 februarie 2024 și se termina pe 4 februarie 2043. Ce are de spus despre un posibil război în țara noastră. 

Clădire bombardată / foto: Pixabay
Clădire bombardată / foto: Pixabay

În cadrul unui interviu, Anca Dimancea vorbește despre situația în care ne aflăm și relatează posibile evenimente neplăcute la care ne putem aștepta în perioada următoare. 

„Pot apărea cutremure, alunecări de teren”

Potrivit specialistului, astrele prevăd mai multe ecalamități care ar putea avea loc, în ciuda tuturor lucrurilor bune pe care le vom auzi în jurul nostru.

„În această perioadă o să auziți numai de bine și că totul e extraordinar, când lucrurile nu se petrec, de fapt, așa. Pe lângă faptul că e perioadă de foc, vine cu o continuare. Deci, în anul de Dragon pot continua războaiele sau chiar să se accentueze.

Asta e noutatea, pentru că am văzut chart-ul anului. Mai poate apărea un nou focar sau se poate continua ce am început acum. Faptul că suntem în poziția de Șarpe pe Glob, pot apărea cutremure, alunecări de teren, incendii.”, a precizat Anca Dimancea, la „WOWzodiac”.

Minerva: „Vor fi schimbări semnificative”

Astrologul Minerva a vorbit despre cum anul 2024 își poate pune semnificativ amprenta în viața noastră.

„Vor urma niște mișcări foarte puternice din punct de vedere social, la nivel personal și relațional. Fiecare dintre noi va avea de învățat din acest lucru. Axa destinului acționează pe direcția Berbec-Balanță și continuă să pună capăt relațiilor toxice și de dependență. Vor fi schimbări semnificative în plan financiar. Implicațiile acestei conjuncții sunt multiple. Pe de o parte, poate aduce progrese financiare și tehnologice, care ar putea revoluționa investițiile economice. Este o perioadă care ne încurajează să ne revizuim convingerile, idealurile și perspectivele.

Semnele de foc, precum Berbec, Leu, Săgetător, pot simți puternic retrogradarea lui Mercur, pentru că impulsivitatea lor naturală este testată. În general, este un an cu introspecție emoțională. Atenție la comunicare, verificați mail-urile, mesajele și contractele, pentru a evita neînțelegerile.”, a explicat astrolog Minerva, pentru WOWbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net