Va opera din nou, după ce a omorât un copil

simeon stalpnicul png

În mai 2010, un copil de 9 ani a murit după ce a fost operat de Mircea Tuşciuc. În urma scandalului izbucnit, medicul a fost concediat. Tribunalul susţine că nu putea fi dat afară, întrucât se afla în concediu medical.

Chirurgul se poate întoarce liniştit la muncă. Tribunalul Olt a anulat decizia de concediere a lui Mircea Tuşciuc.

Medicul a dat în judecată Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce conducerea unităţii i-a desfăcut contractul de muncă în mod abuziv.

"Oare doctorul ăsta cum doarme noaptea?"Ionica Biculescu, mama copilului

Acum, chirurgul se poate întoarce la spital pentru a-şi relua activitatea, întrucât instanţa a decis că acesta a fost dat afară în timp ce se afla în concediu medical. „Tribunalul Olt a decis anularea deciziei de concediere şi reintegrarea clientului meu la locul de muncă. Decizia este absolut legală", a spus Lucia Furtună, avocata lui Mircea Tuşciuc. Reprezentanţii spitalului spun însă că vor face recurs. „Dacă justiţia a decis că trebuie să-l primim la serviciu, ne vom conforma, dar o să facem recurs", a declarat Nicu Vladu, managerul unităţii medicale din Slatina.

simeon stalpnicul png

Medicul Mircea Tuşciuc a fost dat afară în urma morţii unui copil care a ajuns la spital cu o banală fractură la un braţ. Cristian Grigore, de 9 ani, din comuna olteană Şerbăneşti, şi-a rupt mâna la 23 mai 2010, în timp ce se juca.

Adus la Slatina, băieţelul a fost supus unei operaţii de amputare, după care starea sa de sănătate s-a agravat. Copilul a intrat în şoc septic şi a murit în elicopterul SMURD care îl transporta la Bucureşti.

„Doctorul Tuşciuc nici măcar nu şi-a cerut scuze sau măcar să fi ajutat şi el familia cu o sumă de bani pentru înmormântare sau pomeni", a spus Viorica Olteanu, verişoara copilului mort. Colegiul Medicilor nu a ajuns încă la o concluzie finală în cazul chirurgului Tuşciuc.

cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub lia bugnar theo rose png
concediu ingrijirea copilului jpg
tata teo (3)B jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg