Vedetele au defilat gratis pentru Ştefania

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Paradă de modă în scop umanitar. Câteva dintre cele mai tinere vedete din show-bizz s-au alăturat campaniei "Din inimă, pentru copii" şi au făcut tot posibilul să o ajute pe Ştefania Dumitraşcu, fetiţa hrănită printr-un furtun introdus direct în burtică.

*Micuţa Ştefania, în vîrstă de 5 luni, a fost primul copil despre a cărei suferinţă aţi aflat în cadrul campaniei declanşată de Click! Ea s-a născut cu artrezie de esofag (esofagul nu comunică cu stomacul) şi are nevoie de circa 20.000 de euro pentru a putea fi operată la o clinică din Germania.

Suntem deja în discuţii cu medicul care va efectua operaţia şi în curând vom avea toată suma de bani strânsă.

*Designerul Adrian Pescariu, Cosmina Păsărin, Gina Pistol, Ilinca Vandici, Claudia de la Sexxy, Denisa Nechifor şi membrele trupei Heaven sunt doar câţiva dintre cei care au donat onorariul primit pentru prezentarea ce a avut loc sâmbătă, în clubul Princess din Regie.

"Nu poţi rămâne indiferent în faţa nenorocirii unei fetiţe de doar patru luni. Am să încerc să o ajut şi în continuare", a declarat Cosmina Păsărin pentru Click!.

Cosmina Păsărin(stânga): “Îmi doresc din tot sufletul să reuşim să o salvăm”. Ilinca Vandici(dreapta): “Cum poate un copil să fie atât de chinuit? Nu este corect”

simeon stalpnicul png

Gina Pistol a întins şi ea o mână de ajutor:"Am acceptat imediat invitaţia la eveniment, atunci când am auzit despre ce este vorba".

Adina de la Heaven ne-a mărturisit că ar fi oricând de acord să cânte într-un concert caritabil pentru micuţa Ştefania şi încurajează cât mai mulţi artişti să se implice în astfel de cazuri umanitare.

"Aş vrea să salvez toţi copiii bolnavi, însă nu am această putere, din păcate", ne-a declarat Ilinca Vandici. Maruan, patronul clubului Princess a mers alături de reporterul Click! la bancă şi a depus în cont 3.000 de lei pentru micuţa Ştefania.

Maruan a promis că va organiza în fiecare lună un eveniment caritabil, iar banii îi va dona micuţei Ştefania: „Îmi voi face timp şi voi merge să o vizitez. M-am alăturat campaniei Click! din momentul în care am văzut poza micuţei", ne-a spus el.

Maruan: “Voi merge să o vizitez”

simeon stalpnicul png

Click aici şi vei vedea spotul umanitar realizat de Antoanela Lazarus şi difuzat gratuit de OTV, în timpul emisiunilor «Casa Verde» (duminică, ora 11.45) şi al matinalului «Zori de zi»

Implică-te în campania "Din inimă pentru copii"

ACUM puteţi dona 2 Euro pentru copiii bolnavi, prin trimiterea unui SMS la 890 în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote (nu se percepe TVA).

Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote. Număr alocat pentru perioada 15 ianuarie - 15 martie 2010.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net