VIDEO. Adolescentă de 16 ani, la volanul unui SUV, goană nebună de zeci de minute cu poliția pe urme

Incidentul a avut loc miercuri seara, în Sibiu. Adolescenta a fost depistată în trafic la volanul unui SUV. Era însoțită de o altă fată, când un echipaj de poliție i-a făcut semn să oprească. Șoferița de ocazie, nu are permis pentru nicio categorie de vehicule, nu s-a conformat moment în care a început o goană nebună pe străzile din oraș cu polițiștii pe urmele ei. La un moment dat, fetele au abandonat mașina și au încercat să fugă.

image

Șoferița și pasagera, două adolescente de 16 ani

Miercuri seara, un echipaj de poliție a încercat să oprească pentru un controlm de rutină șoferul unui autoturism SUV. Conducătorul auto nu s-a conformat și a demarat în trombă. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului iar goana a durat minute bune pe străzile înguste dintr-un cartier din Sibiu. Imaginile au fost înregistrate de un jurnalist local.

După un timp, SUV-ul urmărit nu a mai putut înainta. Din mașină au sărit două fete care au încercat să fugă de polițiști. Au fost însă prinse și conduse la secția de poliție unde s-a constata că amândouă sunt minore. Șoferița în vârstă de 16 ani nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule, transmite Ziua Online.

Ce spune Poliția

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 00.20, în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Iorga, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat conducătoarei unui autoturism, însă aceasta și-a continuat deplasarea până pe strada Aleea Biruinței, unde polițiștii au blocat și oprit autoturismul în cauză.

Persoana aflată la volan a abandonat autoturismul și a încercat să fugă, dar a fost prinsă de către polițiști în scurt timp.

Din verificările efectuate s-a constatat că este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, din municipiul Sibiu, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net