Incident șocant în trafic! Un bărbat a fost lovit intenţionat cu maşina şi târât pe trotuar, la Slatina. VIDEO

Un individ în vârstă de 30 de ani a fost deliberat lovit de o mașină în Slatina, în urma unui conflict în trafic. Victima a fost apoi trasă pe trotuar și a rămas prinsă sub vehicul, în timp ce indivizii care l-au lovit au refuzat să coboare.

Trecătorii au intervenit, ridicând mașina pentru a elibera victima. Aceasta a fost ulterior transportată la un spital din București, după ce a fost stabilizată.

Întreg incidentul a fost filmat, iar autoritățile au dechis deja o anchetă

Întregul incident a fost capturat în imagini, arătând momentul în care bărbatul a fost intenționat lovit de mașină după un conflict în trafic. El a fost apoi tras pe trotuar și prins sub vehicul.

Mai mulți martori au observat mai multe persoane în mașină, care, inițial, au deschis ușile pentru a coborî, dar au decis ulterior să rămână închise în vehicul, chiar și când zeci de oameni s-au apropiat.

Mai mulți martori au sunat la serviciul de urgență, iar echipaje medicale și de poliție au fost trimise în zonă pentru a interveni. Imaginile surprind șocul și agitația martorilor care au asistat la scenă.

Intervenția incredibilă a martorilor

Un grup de oameni, în mare parte bărbați, au intervenit și au ridicat mașina pentru a scoate victima de sub autoturism.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Florin Popa, a declarat că victima, în vârstă de 30 de ani, a suferit fracturi și luxații la nivelul șoldului. După stabilizare, a fost transferată la Spitalul Floreasca din București.

Între timp, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a preluat dosarul incidentului și a demarat investigații pentru tentativă de omor.

Copil lovit cu mașina, în județul Sibiu

Tot astăzi, în județul Sibiu, un copil în vârstă de 11 ani, provenind din județul Vâlcea, a fost implicat într-un accident în care a fost lovit de un autoturism. Evenimentul a avut loc sâmbătă, când copilul traversa strada într-un loc nepermis, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Şelimbăr. El a fost transportat la spital, iar traficul în zonă este afectat.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Sibiului, în apropierea McDonald's-ului, în timp ce copilul din Vâlcea traversa neregulamentar strada. Conform primelor investigații, el a fost lovit de un autoturism condus de un localnic în vârstă de 60 de ani, care se îndrepta spre Veştem.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Sibiu, Serviciul de Ambulanță Județean a răspuns cu un echipaj medical. Copilul a suferit un traumatism cranio-facial și a fost transportat într-o stare stabilă la CPU Luther, conform declarațiilor reprezentanților SAJ Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net