VIDEO Crush şi Alexandra Ungureanu s-au întors cu un nou videoclip: «Nu Am Aripi»

Ultima actualizare:

In pofida titlului, o veţi putea vedea pe Alexandra purtand aripi albe, diafane, impresionante. Ea traieste o poveste de dragoste desfasurata in dimensiuni conceptuale – profunzimea sentimentelor este nesfarsita, motiv pentru care orice incercare de a o transpune in culoare sau detaliu esueaza. Astfel, regizorul a ales sa apeleze la esentializare, folosind accente statice in miscare si electrice pe fond neutru in culoare.

 Radu ne-a declarat: 'Nu am Aripi' este o piesa de stare, pe care am compus-o toti trei si pe care o consideram, de altfel, foarte personala. Ne-am 'temperat' un pic dupa abordarea power pe care am avut-o cu 'Where is the Love' si ne-am intors la statement-ul nostru preferat: dragostea. Pentru videoclip, insa, directia a fost una conceptuala, o joaca de-a simbolurile, o poveste de dragoste 'inversata' si dusa intr-o zona usor mai dark. In mod ironic, insa, sentimentul predominant ramane unul optimist, iar asta se poate deduce cu usurinta din zambetul larg al Alexandrei din finalul clipului.

 "Ne-am bucurat de efortul unei echipe foarte frumoase, cu care am colaborat perfect si cu care ne-am inteles minunat. M-a fascinat scenariul si am intrat destul de usor in pielea personajului feminin, a carui poveste de dragoste nu are neaparat un final fericit, dar care, totusi, nu ne face sa ne pierdem increderea in dragoste. Ca imagine, am intruchipat mai multe ipostaze ale feminitatii: sunt puternica, sunt inocenta, iar, in cele din urma, ma intorc la naturalete. Stilistul meu, Cosmin Florea, a avut grija sa ma treaca prin diverse 'filtre', cu ajutorul creatiilor spectaculoase semnate Parlor si Iris Serban. Am purtat exclusiv rochii, mai feminine, mai diafane sau mai dramatice", a spus Alexandra.

 "A fost prima colaborare pe care am avut-o cu regizorul Anthony Icuagu, un tanar extrem de talentat si creativ. Ne-a prins din prima cu propunerea de scenariu si am fost convinsi ca rezultatul va fi unul pe masura. Este o piesa in care ne regasim si un videoclip cu o abordare estetica inedita pentru Romania, care speram sa placa, cel putin la fel de mult cum ne place si noua. Decorul este unul diferit, cu elemente vizuale neasteptate, iar grafica folosita face tranzitia intre doua lumi", a spus Sorin.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net