VIDEO. Dezastru în stațiuni după cea mai puternică furtună care a lovit Constanța. Imaginile sunt șocante

Ultima actualizare:

Litoralul românesc a fost lovit în weekend de o furtună de mare intensitate pentru care meteorologii au emis nu mai puțin de trei avertizări Cod roșu, două de vijelie și unul de inundații. Furtuna deosebit de puternică a măturat stațiunile, lăsând în urmă un adevărat dezastru. Construcțiile de pe plajă au fost pur și simplu dezmembrate de forța vântului. Valurile care au atins și 9 metri au scufundat mai multe bărci și un velier.

image

Furtuna din acest weekend de la malul mării a făcut prăpăd atât în orașul Constanța, cât și în alte stațiuni de pe litoral. Sub puterea vântului, copacii au căzut ca niște vreascuri, plajele au fost măturate violent, iar valurile uriașe au „înghițit” bărcile acostate la mal. Barurile de pe plajă au fost pur și simplu dezmembrate.

Ca după Apocalipsă 

Plajele de pe Litoralul Românesc arată acum ca după Apocalipsă. Imaginile din prezent nu mai au nimic în comun cu cele din timpul verii, așa cum se poate observa din această filmare. În filmuleț este un bar cunoscut de pe plaja „3 papuci” din Constanța, înainte și după furtună.

Imaginile, ajunse virale pe internet, sunt de-a dreptul dezolante.

Furtuna a înghițit bărcile și bunurile de pe plajă, iar malul se erodează pe zi ce trece. Sper să mai rămână ceva din pensiune după zilele astea de Iad”, a transmis, îngrijorată pe TikTok, proprietara unei pensiuni din stațiunea 23 August.

Constanța

În numeroase videoclipuri, postate pe rețelele sociale se observă urmările furtunii. Barurile și cluburile de vară situate lângă malul mării au fost transformat în mormane. Și stațiunea Costinești a fost grav afectată de ciclonul Frederico. 

De-a lungul litoralului, imaginile sunt dezolante. În Vama Veche, zona Stuf a fost măturată de valuri și tot ce s-a aflat mai aproape de mare a fost distrus.

  În acest weekend, litoralul s-a aflat sub cod roșu de vânt și ploi torențiale. Ciclonul Frederico, cea mai puternică furtună care a lovit vreodată la Marea Neagră, a adus rafale de peste 120 de kilometri la oră. La mal s-au format valuri înalte de 8-9 metri, echivalentul unei clădiri cu două etaje, scrie Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net