VIDEO Fiul lui Călin Geambaşu, muşcat de un câine. Imagini şocante!

simeon stalpnicul png

Davin, fiul în vârstă de 4 ani al artistului Călin Geambaşu, a fost muşcat de un câine în timp ce micuţul încerca să se împrietenească cu patrupedul.

Fiul de 4 ani a lui Călin Geambaşu a fost muşcat de un câine. Momentul a fost filmat chiar de artist. Puştiul artistului a încercat să-i intre în graţii unui maidanez care se odihnea pe marginea unui drum. La un moment dat, câinele a sărit asupra micuţului şi l-a muşcat. Imaginile şocante au fost difuzate azi la "Acces direct" în cadrul unei discuţii incendiare despre soarta maidanezilor.

simeon stalpnicul png

Aflat în platoul emisiunii, Călin a ţinut să spună că el nu doreşte moartea maidanezilor şi că la iniţiativa dr. Monica Pop a semnat o petiţie prin care patrupedele să nu fie bătute sau eutanasiate. "Am o poziţie de mijloc, nu doresc nici moartea lor, dar nici nu  îi mai vrem pe străzi...", a spus Călin Geambaşu.

Artistul a mai povestit cum a salvat un câine într-un lac îngheţat în luna februarie. În platou, discuţia despre maidanezi a încins spiritele între Monica Tatoiu şi senatorul Marius Marinescu.

simeon stalpnicul png

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
cub anamaria prodan bebeto png
reghecampf si anamaria prodan
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub Roxana Vasniuc png
Roger Waters FOTO EPA EFE jpg
Hadis Najafi Foto Profimedia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg