VIDEO. Imagini savuroase cu Carmen Iohannis dansând pe ritmuri africane. Președintele a refuzat invitația

Imagini inedite vin din Africa, unde cuplul prezidențial se află într-un turneu de câteva zile. Administrația prezidențială a postat imagini video cu Klaus și Carmen Iohannis. Cei doi au ajuns joi în vizită la liceul de fete Uthiru, din Kangem, Kenya unde li s-a pregătit un program artistic. Elevele au dansat și au cântat tradițional în fața oaspeților de seamă. Carmen Iohannis a fost invitată la dans. O dansatoare l-a invitat și pe președinte însă securitatea a îndepărtat-o. 

Carmen Iohannis a fost invitată la dans în Kenya,. Foto: Captură video
Carmen Iohannis a fost invitată la dans în Kenya,. Foto: Captură video

Președintele a privit de pe margine

Evenimentul a avut loc la Liceul Uthiru Girls High School, unde România a făcut o donație prin programul de asistență pentru dezvoltare. În fața oaspeților, elevele au dansat și au cântat. La un moment dat, Carmen Iohannis a fost invitată să li se alăture. Soția președintelui a acceptat invitația și a încercat să facă unele mișcări de dans. Președintele a priovind de pe margine, încântat de moment. UNa dintre dansatoare a întins mâna către Klaus Iohannis pentru a-l invita și pe el la dans, însă cei de la securitate au intervenit imediat și au îndepărat-o pe tânăra din Kenya.

Școala de fete din Kenya, unde cuplul prezidențial a fost întâmpinat cu un program artistic tradițional,a primit computere din partea României.

Sunt foarte bucuros să vizitez astăzi Liceul de fete Uthiru din Kangemi și să inaugurez donația făcută prin intermediul programului nostru oficial de asistență pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm asupra implementării proiectelor la nivel local, pentru o educație incluzivă și calitativă”, arată un mesaj publicat pe rețeaua socială X.

Very happy to visit today the Uthiru Girls High School in Kangemi 🇰🇪 and inaugurate the donation through our Official Development Assistance program🇷🇴. We will continue to focus on implementing grass-root projects, for inclusive and qualitative education. pic.twitter.com/lTESh8VSB4

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) November 16, 2023

Klaus Iohannis va vizita casa lui Freddie Mercury din Zanzibar

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost miercuri în safari în Parcul Naţional Nairobi, în cadrul vizitei oficiale în Kenya. Imaginile au apărut pe pagina de Facebook Kenya Wildlife Service.

Administraţia Prezidenţială, deși nu avea în program vizita în Parc până la apariția imaginilor, a transmis, la scurt timp după, că „în cadrul vizitei de stat în Kenya, similar altor şefi de stat, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat de partea kenyană să viziteze Parcul Naţional Nairobi, care este unic în lume prin faptul că aduce aproape de mediul urban o biodiversitate variată”, relatează Digi24.

În cursul zilei de joi, Klaus Iohannis și Carmen Iohannis vor ajunge în Tanzania, și va vizita țara timp de patru zile.

Șeful statului va merge inclusiv în zonele turistice din Zanzibar - Stone Town, partea antică a orașului Zanzibar și va vizita casa lui Freddie Mercury.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net