VIDEO. Incendiu în Centrul Vechi din Capitală. Un hotel a luat foc și 20 de persoane au fost evacuate. Traficul este blocat

Ultima actualizare:

Un incediu puternic a izbucnit marți dimineața în apropiere de Centrul Vechi al Capitalei. Un hotel a luat foc, iar la fața locului au ajuns mai multe mașini de pompieri. Autoritățile au transmis că nu ar fi victime și aproximativ 20 de persoane au fost evacuate. Zona cuprinsă între Piața Unirii și Eroilor, pe Splaiul Independenței este blocată. Martorii au filmat intervenția.

image

Lângă hotel sunt mai multe case

 Un incendiu a izbucnit în această dimineață, puțin înainte de ora 7:00, la un hotel de pe Splaiul Independenței din București. Clădirea se află la aproximativ 50 de metri de Centrul Vechi. Acoperișul clădirii a luat foc. La fața locului au ajuns opt autospeciale de pompieri. 

https://www.facebook.com/claudiaromana.rista/videos/10217133870522694

 Persoanele care se aflau în hotel au fost evacuate de pompieri.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei clădiri P+2 cu destinația de hotel, în Splaiul Independentei. Suprafața afectată 100 mp. Au fost evacuate 20 de persoane”, au transmis pompierii.

În apropierea clădirii care a luat foc sunt mai multe case din lemn. Pompierii militari au intervenit rapid pentru a împiedica extinderea flăcărilor la locuințe. 

Un membru al comunității Info Trafic București Ilfov a anunțat pe grupul de Facebook că oamenii legii au închis traficul rutier pe Splaiul Independenței, de la Piața Unirii spre Izvor, transmite B365.

La fața locului au ajuns 8 autospeciale de stingere, două autoscări, o mașină SMURD, o descarcerare, și Detașamentul Special de Salvatori.

La momentul izbucnirii incendiului, în hotel se aflau aproximativ 20 de persoane, toate evacuate de pompierii ajunși la fața locului. Autoritățile au transmis că niciuna nu a suferit răni sau atacuri de panică. 

Mai multe autobuze sunt blocate 

STB îi anunță pe călători că liniile 104, 123, 205 și 385 sunt blocate pe Splaiul Independenței. Traficul rutier este restricționat.

„Liniile 104, 123, 205 si 385 – blocate pe Splaiul Independenței, pe sensul spre Pod Națiunile Unite. Cauza: trafic restricționat; pompieri acționeaza la stingerea unui incendiu, a anunțat Societatea de Transport București într-o postare pe rețeaua X, la ora 7:55.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net