VIDEO O româncă, vedetă pe OnlyFans, se ajută de sânii imenși pentru a-și prepara băuturile

Ultima actualizare:

Este cunoscută pe rețelele sociale ca Mady Gio și are o activitate intensă pe OnlyFans, rețeaua dedicată adulților. Recent, Mădălina Ioana Filip, pe numele ei adevărat, a postat pe rețele sociale videoclipuri în care arată cum își prepară cocktailurile, ajutându-se de sânii ei foarte mari.

image

Vedeta picantă, autoproclamata „zeiță” Mady Gio, le-a oferit fanilor de pe rețelele sociale un scurt clip în care arată cum își face băuturile ajutându-se de sâni, scrie Daily Mail.

Ea a distribuit pe Instagram videoclipul provocator, strângând 50.000 de aprecieri. Internauții au comentat cu sutele la postarea ei, unii dintre aceștia criticând-o pe tânăra româncă în vârstă de 28 de ani.

Alții, au glumit. „Pentru mine un spritz, mulțumesc”, a scris un fan. 

În videoclip, Mady este așezată pe marginea unei piscine, este îmbrăcată cu un costum de baie minuscul. Ea își așează paharul între sâni, își toarnă băutura din sticlă, în timp ce paharul este susținut doar de sânii voluminoși, apoi cu un pai își soarbe cocktailul. 

image

Un videoclip similar cu cel de pe Instagram, a postat și pe rețeaua Tik-Tok.

Vedeta pentru adulți obține câștiguri fabuloase

Mădălina Ioana Filip, Mady Gio cu numele de scenă, s-a născut în România, dar a crescut în Varese, Lombardia, unde familia ei s-a mutat cu mulți ani în urmă.

Anul trecut tânăra s-a mutat din Italia în Elveția din cauza taxelor foarte mari la care sunt supuse veniturile ei de pe OnlyFans. În Elveția, aceste impozite sunt considerabil mai mici.

În luna augist 2022, vedeta pentru adulți ar fi câștigat 140.000 de lire sterline, iar impozitul percepul în Italia a fost uriaș, de 27,9%. „În Italia, din păcate, procentul de taxe și contribuții este ieșit din comun. În Elveția, însă, taxele încep de la doar 0,77%”, a spus ea potrivit Daily mail.

Într-o postare anterioară, ea a arătat fanilor ei ce casă și ce mașini deține.  Ea a spus că economiile ei de când a migrat în țara vecină au ajutat-o ​​să cumpere o vilă și o mașină sport de ultimă generație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net