Video șocant în care mai multe fete apar inhalând gaz ilariant „sărbătorind” începerea noului an școlar

Imagini îngrijorătoare au fost postate pe rețeaua socială facebook de Sindicatul Europol. În filmare mai multe fete par să inhaleze din baloane gaz ilariant, iar efectele acestuia apar aproape instantaneu. Fetele sunt filmate de la înălțime. Imaginile au ajuns pe mâna polițiștilor care au demarat o investigație în acest sens.

Fetele ar avea vârste de 11-13 ani

În imaginile postate pe internet mai multe fete par să „sărbătorească” începutul noului an școlar într-un mod aparte. În filmare apar șapte fete, dar numai două dintre ele au baloane din care inhalează gazul ilariant. Una dintre ele, este în mod evident afectată. Își pierde echilibrul, iar la un moment dat cade în genunchi. Celelelate fete devin îngrijorate, iar una dintre ele pleacă grăbită. Imaginile au fost postate de Sindicatul Europol.

image

În postare, Sindicatul Europol atrage atenția că „acest gaz este la dispoziția oricui”

„11-13 ani? Cam aceasta este vârsta fetelor din imagine care “sărbătoresc” începerea noului an școlar.

Euforie, amețeli, halucinații, stări de sufocare dar și stare de anxietate sunt doar câteva dintre efectele pe care le oferă protoxidul de azot, cunoscut popular drept “gaz ilariant” sau “funny gas”.

Acest gaz este la dispoziția oricui, fiind oferit spre vânzare la o simplă căutare pe web.

Cu toate că acest gaz este utilizat în mod special în domeniul medical, auto și în cel alimentar, tot mai mulți tineri îl caută pentru aparentele efecte apropiate de droguri.

Din păcate, nu există nicio Interdicție sau condiționalitate în achiziție sau utilizare.

Nu figurează pe lista substanțelor interzise iar utilizarea lui în rândul tinerilor a căpătat o amploare în special în rândul copiilor. Se poate vedea în imagini tubul de gaz ascuns în ghiozdan iar cu ajutorul baloanelor, preiau gazul și îl inhalează. Este doar începutul obișnuinței cu consumul…”, este mesajul Europol care însoțește filmarea.

Ce spune Poliția

După ce pe reţelele sociale au apărut imagini cu mai multe adolescente care au ”un comportament nefiresc”, Poliția Română a demarat verificări.

Poliţia Română a anunţat că, ”în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care mai multe tinere au un comportament nefiresc”, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au declanşat verificări, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii de măsuri legale.

”Din primele verificări a reieşit că imaginile nu sunt din România”, a precizat IGPR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ospatar cu sau fara experienta jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net