VIDEO Șocant! Urmărire în trafic și focuri de armă lângă București. Șoferul fugar a fost împușcat

Ultima actualizare:

magini șocante cu o urmărire în trafic lângă București. Un bărbat care era bănuit de comiterea unei infracțiuni la un mall din Capitală a fost urmărit, duminică dimineața, de mașini de poliție. Urmărirea a avut loc pe DN1, iar agenții de poliție au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare. Șoferul fugar a fost împușcat. El a încercat, în momentul opririi să smulgă arma polițistului. 

image

Manevre periculoase

Potrivit Poliției Ilfov, sâmbătă dimineață, în jurul orei 9:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către Poliţia Capitalei că o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni, în zona unui mall din Bucureşti, se deplasează către judeţul Prahova, pe DN1, cu un autoturism fără plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au identificat autoturismul semnalat în zona localităţii Ciolpani şi pentru că șoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea către judeţul Prahova, au decis să urmărească autoturismul, utilizând semnalele acustice şi luminoase.

În timpul urmării, șoferul a făcut manevre periculoase în trafic. După o urmărire care a avut loc pe mai mulți kilometri, acesta a fost oprit. Pentru că nu a vrut să iasă din mașină, polițiștii au fost nevoiți să spargă geamul autoturismului.

Șoferul a încercat să smulgă arma polițistului

La un moment dat, se mai arată în comunicatul Poliției Ilfov, presupusul autor a întors autoturismul pe direcţia Bucureşti, poliţiştii reuşind să-l intercepteze şi să-l oprească, în zona kilometrului 34.

După ce a oprit mașina, şoferul a refuzat să iasă din autoturism, iar poliţiştii au spart unul dintre geamurile. Cioburile au produs leziuni minore, atât suspectului, cât şi unuia dintre poliţişti.

După ce a fost oprit,  suspectul a încercat să ia arma unuia dintre polițiști, iar acesta l-a împușcat în picior.

Șoferul urmărit ar fi furat o mașină din parcarea unui mall. 

A fost supus testelor pentru alcool și droguri

O dată ce a fost prins, bărbatul a fost testat în vederea consumului de alcool sau droguri.

„În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului ori a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative.

Bărbatul respectiv a fost preluat de către polițiștii Capitalei, pentru continuarea cercetărilor în cauză”, arată comunicatul de presă al Poliției.

image
image
image
image
image
image
autostrada jpg
concediul de odihnă
Chereches prins in Augsburg e1701197222484 640x400 jpg
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg