Viermi într-o lasagna cumpărată de la unul dintre cele mai populare magazine. „Copilul a vomat”

Ultima actualizare:

A fost pe punctul să leșine când a desfăcut lasagna pe care abia o cumpărase de la unul din magazinele cele mai populare în România. O femeie din Iași a achiziționat produsul și când l-a desfăcut înăuntru erau viermi. Unul dintre copiii femeii care a gustat din produs a avut imediat stare d erău și a vărsat. Ieșeanca a mers la magazinul cu pricina și a avut parte de o reacție revoltătoare.

image

Lasagna cu viermi de la Lidl

De cele mai multe ori, în drum de la serviciu spre casa ne oprim la magazinul la care suntem obișnuiți să ne facem cumpărăturile. După o zi de lucru, cu siguranță oricine își dorește să mănânce. Așa a făcut și Elena, o femeie din Iași care a avut o surpriză extrem de neplăcută când a vrut să mănânce o lasagna de la Lidl împreună cu copiii.

image

Femeia a pregătit lasagna și când a pus-o în farfurie a observat viermii. Cei doi copii apucaseră să guste, kiar unul dintre ei chiar a vărsat când a văzut ce era în farfurie.

image

„Am cumpărat lasagna de la Lidl, din Dacia. Seara, în jurul orei 19:00, după ce am gătit-o, am găsit viermele. Nu știu dacă mai avea și alții, mi s-a făcut rău și nu am mai putut să verific. Nu am ajuns la spital. Am luat două guri, iar unul dintre copii a vomat după ce a văzut ce e în farfurie. Până acum am luat de vreo 3 ori lasagna de la Lidl. De obicei gătesc acasă lasagna, dar, dacă sunt în criză de timp sau vreau o cantitate mică, cumpărăm de la Lidl”, a scris femeia pe facebook.

„Șeful a ridicat din umeri”

Ieșeanca a postat pozele cu viermii din lasagna pe rețelele sociale. Ea a povestit că s-a întors cu produsul la magazin, iar acolo a avut parte de o totală indiferență.

„Am fost si la Lidl, "seful" a ridicat din umeri. Am trimis reclamații la organele de control. Eu nu vreau banii, vreau sa nu mai existe produse oribile în magazine, pe care le plătim și ei tratează clienții cu batjocură”, a scris femeia pe facebook.

Daca luam banii trebuia sa las produsul. Eu l-am pastrat să merg mâine dimineață la OPC să ia proba”.

Internauții acuză și clienții care apucă să scoată produse de la frigider și apoi le abandonează prin magazin, iar angajații, din păcate, le pun la loc, spre vânzare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net