Viorele, i-ai luat maşina înapoi iubitei?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Despărţirea dintre doctorul Adina Alberts şi miliardarul Viorel Cataramă a luat pe toată lumea prin surprindere. Deşi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată, cei doi şi-au spus adio şi îşi văd acum separat de viaţa lor. Ea la clinică, el cu afacerile.

Vezi şi:

Cataramă, despărţire în loc de nuntă

Cataramă, maşină de 100.000 € pentru iubită

Cataramă pofteşte la tablouri de peste 75.000 de euro

Dacă la sfârşitul lunii februarie, când doctoriţa Adina Alberts a pozat pentru un pictorial în revista Tango, mărturisea că iubitul ei, Viorel Cataramă i-ar fi spus că „doar o nenorocire sau un accident ar mai putea să ne strice împlinirea şi fericirea", acum încearcă să îşi vadă de viaţa ei dincolo de relaţie.

„Accidentul" s-a produs, cei doi nu vor să vorbească despre el dar nu neagă faptul că s-au despărţit. Alberts nu s-a ascuns în casă şi, puternică, aşa cum se ştie că este şi cu gândul la cariera ei de 20 de ani, îşi vede serioasă de clinica medicală pe care o conduce.

21 aprilie 2011- Cu câteva zile înainte de Paşte, Adina se afişa în superbul Aston Martin

simeon stalpnicul png

Ciudat însă, chiar ieri, fotoreporterii au surprins-o pe Adina Alberts când pleca de la clinică, după o zi întreagă petrecută acolo, într-o altă maşină, un Mercedes ML, şi nu în cea pe care chiar înainte de Paşte o conducea - un Aston Martin de fiţe, ale cărui chei le primise de la magnat.

Nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu Aston Martin-ul, dacă maşina a rămas la Viorel Cataramă sau în garajul doctoriţei, cei doi refuzând categoric să vorbească despre viaţa lor privată.

„O persoană poate avea mai multe maşini cu care circulă alternativ. De exemplu, ieri am mers cu Maybach-ul, azi cu Ferrari, asta înseamnă că mi-a luat cineva Maybach-ul?", a fost replica miliardarului.

La insistenţele Click!, doctorul Alberts a răspuns sec: „Nu vorbesc despre nimic personal".

Adina: «Sunt surprinsă de generozitatea partenerului»

Acum o lună Adina Alberts poza în vila miliardarului. Ea declara atunci pentru revista Tango: „Sunt surprinsă de generozitatea partenerului meu de viaţă, mai ales că eu n-am fost niciodată răsfăţată, Însă el mereu îmi repetă «Tu meriţi! Tu meriţi!».

În timpul relaţiei, Cataramă a impresionat-o cu atenţii, de la vacanţe exotice, la weekenduri la operă la New York şi până la maşina Aston Martin, cu care s-a afişat de Paşte. Nu că n-ar avea de unde, pentru că Viorel Cataramă are o avere impresionantă de 170 de milioane de euro, conform "Forbes România 500 Miliardari".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net