Elena Udrea a eclipsat mireasa!

1 iulie 2013 17:08   Actualitate
Ultima actualizare:

La nunta Robertei Anastase, vedeta a fost Elena Udrea. Politiciana proaspăt divorţată a întors toate privirile asupra ei când şi-a făcut apariţia într-o rochie roşie, cu spatele complet gol şi decolteul foarte adânc.

Extrem de sexy şi de o veselie debordantă. Nici nu zici că tocmai a trecut printr-un divorţ. Când şi-a făcut apariţia la Palatul Ştirbei, Elena Udrea a lăsat în urmă numai priviri admirative.

Roberta Anastase a purtat o rochie cu pene de struţ

Şi pe bună dreptate! Deputatul PDL, în vârstă de 39 de ani, a aratat trăznet în rochia roşie fără spate, cu decolteul generos şi crăpătura care a lăsat să se vadă aproape tot piciorul drept.

PDL-ista a arătat impecabil în rochia fără spate

Astfel, a eclipsat-o total pe mireasa Roberta Anastase (37 de ani), fosta şefă a Camerei Deputaţilor, care a purtat o rochie cu pene de struţ, creată de Cătălin Botezatu.

Şi nu e pentru prima dată când alege să poarte o astfel de creaţie. La fel de sexy a arătat şi la nunta mezinei preşedintelui Traian Băsescu. Atunci, PDL-ista a purtat tot o rochie decupată la spate, croită pe corp, de culoare argintie.

Asta pentru prima parte a petrecerii, căci în cea de-a doua parte a schimbat ... culoarea. Căci rochia tot fără spate a fost, doar că roşie şi un pic mai lărguţă.

I s-a destrămat căsnicia, dar s-a ales cu ceva de pe urma ei. Averea Elenei Udrea a crescut simţitor în urma despărţirii de omul de afaceri Dorin Cocoş. Acum, PDL-ista are şase terenuri, un apartament, două case şi două maşini, după cum reiese din cea mai recentă declaraţie de avere a sa, anunţă adevarul.ro.

Mai multe