A comandat un meniu McDonald's și a ajuns în agonie la spital! Un os i-a străpuns obrazul

7 decembrie 2016 13:22   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un student din Rusia a trecut prin momente îngrozitoare după ce a comandat mâncare de la un restaurant McDonald's. Kirill Tropitsyn a comandat o specialitate din pește, dar nici prin gând nu i-a trecut că un os îi va strpunge obrazul, lăsându-l în agonie. Tânărul a dat în judecată restaurantul și a cerut pagube de 2.000 de lire sterline.

Kirill Tropitsyn a comandat o specialitate din pește, într-un restaurant McDonald's din Moscova. Tânărul a mărturisit că a simțit deodată o durere îngrozitoare după ce a mușcat. Imediat și-a dat seama că un os de pește i-a străpuns gura și a ieșit prin obraz.

Studentul se afla în drum spre casă când a decis să se oprească la McDonald's pentru a încercat noile rulouri de pește: „La început am crezut că mi-am mușcat o parte din obraz, apoi m-am uitat în oglindă și m-am îngrozit când am văzut un os de pește ieșind din obrazul meu”. Kirill a chemat urgent o ambulanță și a fost transportat la spital, acolo unde medicii i-au scos osul, potrivit Daily Mail

Kirill Tropitsyn susține că este norocos că osul nu i-a străpus gâtul și crede că McDonald's trebuie să acorde mai multă atenție produselor sale. Tânărul a dat în judecată restaurantul și cere pagube de 2.000 de lire sterline. 

Mai multe