A escaladat un munte îmbrăcat la patru ace! Toți au rămas mirați când au aflat de ce a făcut asta

26 martie 2023 13:48   Fapt divers

Aventurierul japonez Nobutuka Sada (49 de ani) a escaladat cel mai înalt munte din Malaezia, îmbrăcat la costum, cu pantofi de piele… și cu servieta după el! Bărbatul s-a pozat mândru, în vârful Muntelui Kinabalu, care măsoară 4,095 m înălțime.

Nobutuka Sada a devenit viral pe rețelele sociale

Unul dintre ultimele lucruri pe care te-ai aștepta să le vezi în vârf de munte este un japonez care poartă un costum impecabil din trei piese, pantofi eleganți din piele, un ecuson la gât și o geantă. Și totuși, aceasta a fost exact priveliștea neobișnuită pe care alpiniștii din vârful celui mai înalt munte din Malaezia au văzut-o săptămâna aceasta.

Își face reclamă la propriul brand

Miercuri, Nobutaka Sada, un croitor și aventurier din Tokyo, s-a pozat în vârf de munte și a publicat imaginile pe conturile sale de socializare. El deține propriul brand de costume personalizate, numit SADA, și adesea face acest gen de cascadorii pentru a-și promova marca, potrivit Oddity Central.

Nu este la prima astfel de aventură nebunească! În trecut, Nobutuka Sada a urcat pe cel de-al 26-lea cel mai înalt vârf al Japoniei, Muntele Shirouma (2.932 m), a alergat la maratonul de la Tokyo, a schiat pe versanții din Hokkaido și a făcut chiar și scufundări în marea Genkai -- toate acestea purtând un costum elegant. Japonezul vorbește mereu despre hainele lui și cum rezistă acestea în orice situație. De data aceasta, el a spus că ținuta i-a ținut de cald, în clima tropicală din Malaezia, și l-a ajutat să ajungă la timp, la „întâlnirea de afaceri” din vârf.

Am urcat pe timp de ploaie, în umiditatea tropicală malaieziană, dar costumul personalizat SADA mi-a ținut de cald și am putut participa la o «întâlnire de afaceri», chiar în vârf! Costumele personalizate de la SADA sunt sigure pentru a urca pe Muntele Kinabalu, le puteți comanda fără probleme!”, a scris Nobutuka Sada, pe pagina sa de Facebook.

Escapada sa a devenit virală pe rețelele sociale, unde oamenii au apreciat strategia sa ingenioasă de promovare. Nobutuka Sada s-a declarat mândru de cea mai recentă reușită a sa și a spus că va escalada un munte și mai înalt data viitoare.

Mai multe