A venit la balul de absolvire în sicriu! Cum au reacționat profesorii când au văzut-o

5 iulie 2023 13:12   Fapt divers

O adolescentă din Marea Britanie a venit la balul școlii sale din South Yorkshire într-un sicriu! Abi Ricketts (16 ani) s-a costumat într-un vampir, spre șocul profesorilor și al colegilor săi.

Abi Ricketts a avut parte de ajutorul familiei sale

 Abi a avut parte de ajutorul tatălui și al fratelui ei, care au condus-o la bal într-o mașină neagră, marca Volvo XC90, și au ajutat-o să își facă intrarea inedită. Ricketts a purtat o rochie de culoare neagră și s-a machiat precum un vampir veritabil din filme. „Acest eveniment va intra în istorie”, a spus Abi Rickets, pe Tik Tok.

Imaginile cu adolescenta venind în sicriu și „trezindu-se din morți” la bal s-au viralizat pe rețelele sociale. „Nu mi-am dorit niciodată să fiu ca toți ceilalți. Întotdeauna mi-am dorit să fiu în unică și nonconformistă. Chiar și profesorii m-au lăudat! Mi s-a părut uimitor că tatăl și fratele meu au fost implicați în asta. Inițial am vrut să folosim un dric, dar nimeni nu ne-a lăsat să închiriem unul, a declarat adolescenta, pentru Kennedy News.

Tatăl lui Abi a fost cel care a pus la cale marea intrare: „Tatăl meu asculta și cânta melodia Year Zero, de la trupa Ghost, în mașină și ne-am uitat amândoi unul la altul și am știut că acesta este cântecul perfect pentru intrarea mea la bal.

Cu doar o săptămână înainte de eveniment, Abi a reușit să găsească un sicriu, pe care a cheltuit 50 de lire sterline, și pe care l-a pictat și căptușit cu un cearșaf de pat. Eleva a fost foarte mândră că toți colegii ei și-au dorit să facă poze cu ea la bal și că a fost în centrul atenției pe tot parcursul serii. De când a mers la bal, Abi a distribuit fotografii cu momentul inedit pe TikTok, iar postarea a devenit virală, strângând aproximativ 1,6 milioane de vizualizări.

Elevii britanici care părăsesc Secondary School/Școala Secundară, la vârsta de 15-16 ani, au parte primul bal de absolvire, al doilea fiind în Anul 13, la vârsta de 17-18 ani, atunci când termină liceul.

Mai multe