Actrița care a apărut cu păr pe picioare în cel mai cunoscut film din toate timpurile. E printre cele mai frumoase femei din lume

3 aprilie 2024 17:39   Fapt divers

Actrița care a apărut cu păr pe picioare în cel mai cunoscut film din toate timpurile! Este vorba despre Julia Roberts, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. După cum știm, aceasta a jucat în filmul „Frumușica” care a avut încasări de 463,4 milioane de dolari în box office. Puțini au observat însă că artista s-a afișat cu păr pe picioare în producție. 

Actrița care a apărut cu păr pe picioare în cel mai cunoscut film din toate timpurile

Comedia romantică din 1990 o urmărește pe Vivian (Roberts), o lucrătoare sexuală care este plătită să se dea drept iubita bogatului om de afaceri Edward (Gere) timp de o săptămână, pentru ca apoi cei doi să se îndrăgostească. Ei bine, iată că totuși, filmul ar fi trebuit s[ aib[ un cu totul alt final, iar ea a fost devastată când a aflat de schimbare.

„Trebuia să fie un film mult mai întunecat numit 3.000 de dolari", a declarat actrița, în vârstă de 56 de ani. Aceasta a făcut referire, mai exact, la suma plătită de Edward pentru a-și petrece noaptea cu Vivian Ward. 

„Vivian era dependentă de droguri, iar filmul se termina cu el părăsind-o pe o stradă lăturalnică, aruncându-i banii și plecând cu mașina", a dezvăluit Julia Roberts în timpul unei apariții la emisiunea „The Graham Norton Show".

Am obținut rolul în acel film și m-am simțit foarte mândră, dar când compania de producție s-a retras și filmul nu a mai fost realizat, am fost distrusă. Dar apoi Disney l-a preluat, ceea ce părea atât de improbabil, și l-a făcut amuzant", a mărturisit vedeta.

Culmea, într-o altă apariție, Julia Roberts a sugerat că personajul lui Richard Gere din „Pretty Woman" ar fi murit până acum în urma finalului filmului. Într-un interviu pentru CBS Mornings, Roberts a fost întrebată unde crede că s-ar afla astăzi câteva dintre cele mai cunoscute personaje ale sale - situația din Pretty Woman luând o turnură sumbră.

„Cred că a murit liniștit în somn, în urma unui atac de cord, zâmbind", a spus Roberts. „Iar acum ea îi conduce afacerea"., a mai completat actrița.

Mai multe