Filmul de pe Netflix care a împărțit lumea în două. Povestea genială a creat discuții aprinse

Cea mai așteptată peliculă a sfârșitului de an a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming Netflix. Bazată pe romanul lui Rumaan Alam, nominalizat la premiul National Book Award, pelicula îi are în rolurile principale pe celebrii actori Julia Roberts și Ethan Hawke. 

Pelicula ajunsă pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix / Foto: Pixabay
Pelicula ajunsă pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix / Foto: Pixabay

Bazat pe cel mai bine vândut roman din 2020, cu același nume, al lui Rumaan Alam, care este și producător executiv al peliculei alături de Barack și Michelle Obama, Tonia Davis, Daniel M. Stillman și Nick Krishnamurthy, thrillerul „Leave the World Behind” („Lasă Lumea în Urmă” n.r) se află pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix. Și totuși, este disponibil pe platforma de streaming doar de câteva zile, din 8 decembrie.

Probabil că acum te întrebi despre ce este vorba în peliculă. În film, Amanda (Julia Roberts) și soțul ei, Clay (Ethan Hawke), din Brooklyn, închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie și Rose, în Long Island. Mica vacanţă pare să le fie benefică până când se trezesc la uşă cu doi necunoscuţi care susţin că sunt proprietarii locuinţei, că în New York s-a produs o pană imensă de electricitate (un misterios atac cibernetic) şi că doresc să-şi petreacă noaptea în vilă.

Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lume aflată în colaps.

„Lasă Lumea în Urmă” poate fi vizionat pe Netflix

Filmul este o producție 2023 și a primit nota 7 pe imdb.com. „Este un film care merită vizionat. La sfârșitul filmului, nu este 100% clar ce s-a întâmplat, dar aveți suficiente informații pentru a vă da seama. De fapt, îți oferă un indiciu într-o anumită scenă, dacă ești atent. Cu siguranță merită văzut”, „Este finalul ideal pentru cei care sunt dispuși să gândească puțin”,

„Ar fi trebuit să fie un serial, nu film”, „A început ok, dar apoi misterul și suspansul cresc până te aduc la un final care îți face pielea de găină”, sunt doar câteva dintre părerile de pe imdb.com a celor care au urmărit filmul „Lasă Lumea în Urmă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net