Filmul lunii decembrie pe Netflix. E perfect de văzut cu familia, iar povestea îți va intra la inimă

„Best. Christmas. Ever!” este o comedie festivă de pe Netflix care aduce o explozie de spirit sărbătoresc și amuzament într-o poveste plină de haz și emoție. Așa că, dacă vrei să te distrezi cu familia, este o alegere foarte bună. 

Acest film este cea mai bună idee / foto: Pixabay
Acest film este cea mai bună idee / foto: Pixabay

"Best. Christmas. Ever!" este un film american de comedie romantică de Crăciun din 2023, regizat de Mary Lambert și scris de Todd Gallicano și Charles Shyer. În rolurile principale se află Heather Graham, Brandy Norwood, Matt Cedeño și Jason Biggs.

Despre ce este vorba în filmul „Best. Christmas. Ever!”

Charlotte și Rob Sanders, trăind o viață modestă într-un apartament mic, se simt umbriți de viața aparent perfectă a prietenei de colegiu a lui Charlotte, Jackie Jennings. Scrisoarea anuală de Crăciun a lui Jackie, care detaliază realizările extraordinare ale familiei sale, stârnește invidie și scepticism în Charlotte.

Charlotte, simțind că propria sa familie este neînsemnată, descrie obsesia fiicei sale, Dora, pentru benzile desenate Marvel, atașamentul fiului ei, Grant, față de un maimuțoi de pluș, visul nerealist al lui Rob de a cumpăra și revinde case și visul ei abandonat de inventator.

Când Grant, neînțelegând sarcasmul mamei sale, îi îndrumă pe membrii familiei către casa familiei Jennings pentru Crăciun, aceștia se găsesc blocați de zăpadă și forțați să rămână acolo.

Charlotte este suspiciosă pe familia lui Jackie, în special după ce-l întâlnește pe soțul lui Jackie, Valentino, un latino bine făcut.

Neîncrederea ei o determină să se strecoare prin casa lor. Între timp, copiii, influențați de scepticismul lui Beatrix, se angajează într-o misiune greșită de a dezvălui un Moș Crăciun de mall, culminând într-o scenă confruntătoare.

Atunci când apare neîncrederea

Charlotte acuză că Jackie și Rob au o relație secretă, bazată pe corespondența interpretată greșit. Aceasta duce la dezvăluirea unei tradiții inofensive a lui Rob de a împărtăși scrisorile de Crăciun ale lui Jackie cu familia lor, ținute secrete din cauza disprețului cunoscut al lui Charlotte față de ele.

Climaxul filmului implică un balon cu aer cald alimentat solar, un omagiu adus fiului decedat al lui Jackie, Daniel. O serie de evenimente conduc la un spectacol de Crăciun, unde sania lui Moș Crăciun este atașată accidental balonului.

În epilogul filmului, familiile Sanders și Jennings colaborează la o scrisoare comună de Crăciun. Charlotte se laudă cu noua ei invenție, în timp ce Jennings promovează organizația lor non-guvernamentală (ONG) prin călătorii cu balonul cu aer cald alimentat solar, potrivit paginii de Wikipedia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net