Filmul de pe Netflix care nu te va lăsa să respiri. Acțiunea te ține lipit de ecran și îți taie răsuflarea

Dacă ai nevoie să te uiți la un film care să nu te lase să te ridici de pe canapea, Click! îți recomandă „Femeia de la fereastră” (The Woman in the Window).

Femeia de la fereastră te va captiva instant / foto: Pixabay
Femeia de la fereastră te va captiva instant / foto: Pixabay

„Femeia din fereastră” este un film thriller psihologic american din 2021 regizat de Joe Wright după un scenariu de Tracy Letts, bazat pe romanul best-seller din 2018 cu același nume de autorul A. J. Finn.

Filmul urmărește o femeie agorafobică (Amy Adams) care începe să spioneze pe vecinii ei noi (Gary Oldman, Fred Hechinger și Julianne Moore) și este martoră la o crimă în apartamentul lor. Anthony Mackie, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry și Jennifer Jason Leigh joacă de asemenea.

Care este intriga filmului „Femeia de la fereastră”

Psihologul pentru copii Anna Fox trăiește singură într-o clădire din Manhattan, după ce a divorțat de soțul ei, Edward; el locuiește departe cu fiica lor Olivia, dar ea vorbește cu ei zilnic, se precizează pe Wikipedia. 

Anna suferă de agorafobie și starea ei casnică o duce să observe toți vecinii ei dintr-o fereastră de la etaj, inclusiv familia Russell care s-a mutat recent peste drum. Ea ia și o mulțime de medicamente și bea mult.

Într-o seară, Jane Russell o vizitează pe Anna și se împrietenesc una cu cealaltă. Ea îl întâlnește și pe Ethan, fiul adolescent al lui Jane, care sugerează că tatăl său Alistair este abuziv.

Anna asistă la uciderea lui Jane

Într-o noapte, Anna asistă la uciderea lui Jane cu sânge rece în sufragerie. Ea sună la poliție, dar ei nu o cred, susținând că toată familia este bine. Alistair ajunge împreună cu „Jane” care, spre uimirea Annei, este o femeie diferită de cea pe care a cunoscut-o. Ea începe să spioneze familia Russell.

Chirișul Annei, David, care locuiește în subsolul ei, susține că nu a auzit sau văzut nimic, deși află că aceasta a fost odată în închisoare și a încălcat condițiile de libertate condiționată. Ea primește un e-mail anonim cu o fotografie a ei dormind.

De aici, acțiunea filmului se complică și mai tare. Dacă v-am trezit curiozitatea, trebuie să știți că acest titlu este disponibil pe Netflix România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net