Cea mai răsfățată șopârlă! Iată cum o îmbracă stăpâna ei

17 ianuarie 2023 14:27   Fapt divers
Ultima actualizare:

Faceți cunoștință cu Jub Jub, șopârla ce are o garderobă impresionantă! Și asta pentru că stăpâna sa, Anni Becherer (47 de ani), este designer vestimentar și are propriul ei brand, Anni's Creations.

Citește și: Ce hainuţe de iarnă adorabile le-au făcut vacilor. Au şi pijamale pentru frig 

Aceasta i-a creat hăinuțe adorabile dragonului ei bărbos , printre care o geacă de motociclist, o salopetă modernă și un costum de iepuraș. „Nu-l deranjează prea mult când îi pun haine, atâta timp cât poate sta în locul lui preferat de pe fereastră", a spus Anni, potrivit tabloidului britanic Metro.

Fiecare ținută poate dura până la o zi pentru a fi creată, deoarece Anni trebuie să creeze costumele cu măsurători incredibil de precise, astfel încât acestea să fie confortabile pentru Jub Jub. În încercarea de a „demonstra că se poate face orice”, Anni i-a făcut șopârlei inclusiv hanorace și paltoane. 

Sursă: Instagram

Iată și: Colecţie de haine de lux pentru câini. Cât costă puloverele şi gecile 

Șopârla a îmbrăcat pentru prima dată un costum de iepuraș

Ea a testat pentru prima dată nivelurile de confort ale lui Jub Jub, când l-a îmbrăcat în costumul de iepuraș și a constatat că este încântat să poarte haine. Activitățile zilnice ale șopârlei răsfățate constau în: somn sub o lampă după-amiază și admiratul peisajului de la fereastra casei sale. „El privește și urmărește păsările în timp ce eu îl îmbrac”, a mai adăugat Anni.

Anni, care locuiește în Insula Vancouver, British Columbia, Canada, a declarat că nu a plănuit niciodată să aibe o șopârlă drept animal de companie. „Am intrat într-un magazin de animale de companie, când am ajuns prea devreme la o programare. În aceeași zi, eu și fiica mea am zărit online o poză cu o șopârlă îmbrăcată într-un hanorac și de atunci nu m-am putut opri din a mă gândi la asta. Și așa, dintr-o dată, Jub Jub a făcut parte din familia noastră”.

Vezi și: „Omul-şopârlă” a îngrozit locuitorii dintr-un stat american! Imaginea a devenit virală VIDEO 

Anni nu vinde hainele 

Anni se distrează transformându-și șopârla în diverse personaje. De exemplu, i-a făcut o perucă blondă – pentru a fi parte din celebra familie Targaryen din Urzeala Tronurilor. De asemenea, i-a dăruit  său Tron de Fier, făcut special pentru mărimea lui Jub Jub. Dar bineînțeles că mămica i-a creat și hainuțe asemănătoare cu ele ei. Putem spune Jub Jub chiar este un dragon bărbos foarte norocos.

Te-ar putea interesa și: Un bărbat la un pas de moarte după un blestem voodoo. A fost salvat de un doctor cu ajutorul unei şopârle 

„Mi-au scris persoane chiar și din depărtatul Texas rugându-mă să le fac costume sau să le vând. Dar eu nu le-aș vinde niciodată. Le fac doar din dragoste pentru Jub Jub. Oricum, nu toate șopârlele stau să le îmbraci și aș avea o grămadă de produse returnate. Este doar un hobby pentru mine, șopârlele nu au nevoie de haine”, a încheiat Anni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe