Cel mai viral tiktoker a ajuns în România! Cine e Balkan Dad și ce l-a impresionat la țara noastră

30 septembrie 2024 12:03   Fapt divers

Miloš Nedeljkov, cunoscut sub numele de Balkandad pe TikTok, a venit în București pentru a testa mai multe lucruri românești. Filmulețele sale au făcut înconjurul rețelelor de socializare și a căpătat o comunitate uriașă de urmăritori. 

Balkandad, fascinat de preparatele din România

Miloš Nedeljkov provine din Serbia și are 2 milioane de abonați pe TikTok și aproape un milion de urmăritori pe Instagram. De curând, acesta a venit în România la cererea românilor, după ce au văzut că tiktokerul postează mai multe videoclipuri despre cultura sârbilor, rețete și tot felul de lucruri interesante. Zis și făcut, căci Balkandad, așa cum se numește pe platforma de socializare, a sosit recent în Capitală, acolo unde a testat și promovat o mulțime de lucruri.

Prima dată, tânărul în vârstă de 28 de ani a făcut o plimbare prin centrul Bucureștiului, a mers pe Calea Victoriei, iar l-a final a poposit la Casa Poporului. Și-a continuat „călătoria” la Ateneul Român, la statuia Regelui Carol I din fața Palatului Regal, dar a văzut și un celebru hotel.

S-a bucurat de melodia „Made in România”, devenită virală la nivel internațional și a dansat cu bucurie pe ritmurile piesei. Balkandad nu s-a oprit aici și a continuat să cutreiere Bucureștiul. A ajuns în Piața Obor, unde a încercat cele mai delicioase preparate tradiționale românești, de la mici, papanași, ciorbă de burtă și până la palincă. A rămas plăcut impresionat de mâncarea noastră, dar și de peisajele și legendele despre Dracula și Transilvania.

„Ca sârb, mi se pare un preparat familiar, pentru că seamănă cu ceva, așa că l-am întrebat pe proprietar din ce sunt făcuți. Am aflat că sunt din carne de porc, de vită și au piper, sare, usturoi și ceapă (...) Mi-au plăcut atât de mult, încât mi-am mai comandat încă 3”, a spus Balkandad despre micii de la Obor.

Ulterior, sârbul a ajuns într-un restaurant popular din Centrul Vechi, unde a servit o porție de papanași delicioși. La final, tiktokerul a exclamat: „Bravo, România!”.

Cine este Miloš Nedeljkov, cel mai viral tiktoker

Miloš Nedeljkov s-a născut în 1995 și are 28 de ani. Provine din Novi Sad, Serbia și este cunoscut ca unul dintre cei mai influenți tiktokeri. Are milioane de urmăritori, iar recent, acesta s-a filmat alături de Novak Djokovic, unde peste 5 milioane de internauți au reacționat.

Mai multe