Tiktoker celebru care promovează restaurante, surprins când scuipă mâncarea pe care o recomandă oamenilor. Cum se apără

Unul dintre cei mai cunoscuți Tiktokeri din țara noastră, cel puțin atunci când vine vorba despre recenzii și recomandări culinare, a fost surprins într-o ipostază aparent compromițătoare. Cunoscut în mediul online drept „O Guriță Mică”, acesta a fost filmat discret în timp ce își onora din plin numele, deoarece după o „guriță mică”, a scuipat mâncarea pe care o recomanda. Andrei Croitoru, cum este numele său real, s-a apărat în comentariile postării.

Unul dintre cei mai faimoși Tiktokeri din țara noastră, cel puțin atunci când vorbim despre recenzii și recomandări culinare, a fost surprins într-o ipostază aparent compromițătoare.

Cunoscut în mediul online drept „O Guriță Mică”, sau Andu, criticul culinar a fost filmat, extrem de discret, în timp ce își onora din plin numele, deoarece după o „guriță mică”, a scuipat mâncarea pe care o recomanda urmăritorilor săi de pe TikTok. Deigur, cum reputația și credibilitatea acestuiau pot fi șifonate de asemenea imagini, el și-a făcut rapid apariția în comentariile postări, explicând ce s-a întâmplat, de fapt.

Cum a explicat Tiktokerul situația

Numele lui real este Andrei Croitoru / foto: Instagram
Numele lui real este Andrei Croitoru / foto: Instagram

„Așa bună e mâncarea pe care o recomandă că o aruncă după ce ia #ogurițămică”, este descrierea atașată imaginilor postate pe rețeaua de socializare TikTok. Mai exact, în acestea, faimosul critic culinar este filmat în timp ce se află la masă și gustă un produs, însă, imediat după aceea, scuipă mâncarea într-o pungă pe care o avea la îndemână. În cele câteva ore de când a fost postat, clipul a generat deja mii de aprecieri, cât și peste o mie de comentarii.

Desigur, pentru a nu ieși dintr-o asemenea situație stânjenitoare cu imaginea pătată, Andu a comentat rapid despre această situație, iar explicația sa este una complet plauzibilă. „Nu este vorba că nu a fost bună combinația! Este vorba că eu filmez 20 de clip-uri zilnice, când mănânc se mai întamplă să nu pot manca tot, mereu!”, a scris O Guriță Mică, care recomandă fanilor săi o mulțime de restaurante și preparate. „Niciodată nu am promovat /zis de un lucru că este bun dacă acela nu era, sunt pur și simplu zile în care nu pot mânca tot ce filmez”, a mai explicat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net