Cele 7 cadouri care aduc ghinion și prevestesc despărțirile. Lidia Fecioru dezvăluie ce lucruri să nu primești niciodată

18 septembrie 2023 10:00   Fapt divers

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele 7 cadouri pe care să nu le dăruiești niciodată. Aduc mult ghinion și prevestesc despărțirile! „S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN.

Cele 7 cadouri care aduc ghinion

Ceasul: Se spune că daruirea unui ceas poate simboliza o separare sau despărțire iminentă. Acesta este considerat un semn rău, iar pentru a evita influența negativă, este indicat ca persoana care primește ceasul să ofere în schimb o mică sumă de bani.

Cuțitul: Primit ca dar, cuțitul poate simboliza o tăiere a destinului sau norocului. Pentru a preveni acest lucru, se recomandă plătirea simbolică a cuțitului cu o monedă.

Flori galbene: „Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.

Oglinzile: Oglinda, oferită unei femei de către alta femeie, se crede că poate lua frumusețea, energia și strălucirea acesteia. Prin urmare, trebuie să fii foarte atentă atunci când primești o oglindă și să o accepți cu precauție.

Vasele și farfuriile: Dacă oferi sau primești vase și farfurii ca daruri, există credința că acestea pot aduce cu ele probleme, dureri sau chiar boli. Pentru a contracara aceste influențe negative, este indicat să pui ceva în vase sau farfurii și să oferi sau primești o mică sumă de bani în schimb.

Portofelele, gențile și rucsacurile: Atunci când oferi aceste obiecte ca daruri, ar trebui să pui înăuntru o sumă mică de bani. Se spune că lipsa banilor din interiorul acestor accesorii poate afecta fluxul de numerar al celui care le primește.

Perlele: Dacă primești perle ca dar, ar trebui să le porți cu grijă. Se crede că nu trebuie să porți o perlă singură, ci să o asortezi cu alte bijuterii care conțin perle pentru a evita influențele negative asupra destinului tău, așa cum a dezvăluit Lidia Fecioru.

Mai multe