Leac străvechi pentru legarea bolilor și dezlegarea sănătății. Ce spune Lidia Fecioru: „Se ia o funie...”

Cum să scăpăm de problemele de sănătate, fără să apelăm la ajutorul medicilor? Ei bine, în materie de leacuri din bătrâni vin Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, care au dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, un ritual folosit încă din bătrâni. 

image

Una dintre cele mai mari dorințe ale oamenilor este aceea de a fi sănătoși. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici au explicat în ce anume constă ritualul clare ne ajută să scăpăm de boli. 

Lidia Fecioru: „Ritualul acesta îl puteți face iarna”

„E un ritual pentru a scăpa de boli într-un fel foarte interesant - e o chestie foarte-foarte veche. Se ia o funie, e bine să fie din cânepă, să fie subțirică. Ne trebuie o ață singură pe care să o punem unde avem noi o boală mai gravă: o tumoră, un ficat mai inflamat. Trebuie să fie o afecțiune mai serioasă, nu niște negi sau coșuri pe față.

 Și o lipim de locul acela și începem să o înnodăm - și înnodăm câte un nod. Și la fiecare nod spunem: "Dezleg sănătatea, îmi leg boala/ Dezleg sănătatea, îmi leg boala..." - de 7 ori. :Și la sfârșit spui amin. Faci acest lucru când e Luna în scădere și îngropi funia undeva, dar trebuie să fie obligatoriu peste o intersecție de drumuri, adică să traversezi cumva o intersecție de drumuri.

Când pleci de acolo nu trebuie să vorbești cu nimeni și nici să nu te uiți înapoi. Așa îți vei lăsa boala undeva. Ritualul acesta îl puteți face iarna, îngropați funia într-un ghiveci și ghiveciul îl duceți undeva peste un drum. E bine ca funia să fie îngropată undeva unde să nu o găsească cineva și să o ia. În felul acesta nu faci rău nimănui, pentru că știm că astfel de lucruri se pot transmite", a spus Lidia Fecioru. 

Varianta lui Voropchievici

La rândul lui, Mihai Voropchievici prezintă o altă variantă a acestui ritual, din zona Olteniei

„Varianta din zona Olteniei (Vlasca, Telorman) la ce a spus Lidia: acolo se folosește un obiect de îmbrăcăminte al persoanei bolnave. Ori îi tai o șuviță dintr-o cămașă sau din pantalon. Și cele care se spun sunt la fel. Pentru că sunt cazuri nefericite. Dar cel care face treaba asta, să nu trimită legătura prin altul. Cel care a inițiat, el să ducă la bun sfârșit", a spus Mihai Voropchievici.

image
image
image
image
image
image
Accident 2 Mai Vama Veche jpg
STB FB jpg
piata unirii shutterstock jpg
probleme de auz jpeg
femeie buchet de flori jpg
vreme 1 mai jpg
Infidelitate jpg
Acţiune Poliţie Rutieră Sibiu - în trafic Foto IPJ Sibiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net