Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici. Ce studii are și cum a ajuns un numerolog așa cunoscut

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din țara noastră. De ani de zile, telespectatorii îl urmăresc în cadrul emisiunilor televizate, unde este prezent pentru a face previziunile zodiilor cu ajutorul runelor. Totuși, deși este atât de popular, puțini sunt cei care cunosc detalii despre viața acestuia. 

Detalii mai puțin știute despre Mihai Voropchievici / foto: Captură TV
Detalii mai puțin știute despre Mihai Voropchievici / foto: Captură TV

Cunoscutul numerolog și-a dedicat ani buni din viață pentru a studia cifrele și semnele magice pentru a putea face predicții pentru fiecare zodie în parte. Maestrul a studiat astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție și arte divinatorii.

Mihai Voropchievici a publicat o carte

Maestrul este autorul unei cărți numită „Numerele, zodiile și sănătatea”, în care explică semnificația zilei de naștere și cum anume ne este influențat destinul în funcție de semnul zodiacal. În ciuda meseriei pe care practică, deseori Mihai Voropchievici a mărturisit că este o persoană credincioasă, care crede în Dumnezeu.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, mărturisea acesta acum ceva timp.

Mihai Voropchievici a primit un telefon amenințător

Mihai Voropchievici a fost amenințat / foto: Captură TV
Mihai Voropchievici a fost amenințat / foto: Captură TV

Este cunoscut ca fiind o persoană extrem de calmă și răbdătoare, însă aceste calități nu l-au ținut departe de probleme. De-a lungul carierei sale, Mihai Voropchievici a trecut prin momente mai puțin plăcute, pe care le-a depășit ulterior. 

Pe data de 31 decembrie a anului 2017, cunoscutul numerolog a trecut printr-o perioadă nu foarte bună. Din cauza faptului că făcuse o previziune care nu s-a adeverit, a primit un telefon anonim și persoana din spatele acestuia l-a amenințat că îi va sparge capul cu un ciocan, pesemne că, uneori, oamenii nu înțeleg lucrurile așa cum sunt transmise. Cu toate acestea, persoana în cauză îl considera răspunzător pe celebrul numerolog pentru faptul că nu se adeverise previziunea.

„Pe 31 decembrie am primit un telefon cu număr ascuns. Am primit o mulțime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la amenințări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan…”, mai spunea el. 

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net