Cele 4 zodii care te vor trăda. Sunt în stare să te mintă în față și sunt greu de citit

Ultima actualizare:

Care sunt zodiile trădătoare ce sunt în stare să te mintă în față, ni le dezvăluie astrologul și numerologul Mihai Voropchievici. Invitat în emisiunea Adevăruri ascunse, astrologul a dezvăluit de ce zodii e bine să te ferești. 

Zodiile trădătoare, dezvăluite de Mihai Voropchievici
Zodiile trădătoare, dezvăluite de Mihai Voropchievici

Topul zodiilor trădătoare

Berbec

Nativii berbec nu sunt foarte stabili când vine vorba despre fondarea unei relații, în mod deosebit în legăturile lor amoroase obișnuiesc să trădeze. Sunt mai Don Juani, pentru că dacă nu primesc ceea ce vor în momentul respectiv, pur și simplu, caută să manipuleze. Ei sunt deschiși la tot felul de experiențe noi, dar sunt impulsivi și felul în care își exprimă sentimentele vizavi de o persoană poate fi destul de dureros. Ei iubesc în forță, așa înțeleg ei dragostea, printr-un exces de agresivitate. E foarte periculos un berbec dacă l-ai supărat sau l-ai refuzat. Aceștia mai pot și răi de gură. 

Gemeni

Sunt unul dintre cele mai trădătoare semne zodiacale. Nu le place în nicio situație să respecte regulile, și pot fi nonconformiști. Pe plan atât personal, cât și profesional riscurile să înșele sunt foarte mari, mai ales pe plan romantic! Aceștia își doresc mereu să se simtă liberi. Din dorința de a nu fi îngrădit, un nativ din gemeni va căuta să inventeze o grămadă de povești pentru că nu are curajul să spună în față ce își dorește. Există două tipologii una strict academică, serioasă care își întemeiază o familie și cealaltă tipologie pentru care viața este o distracție.

Balanță

Se spune că aceste persoane sunt foarte atrase de idea de schimbare. În fiecare relație în care intră, indiferent că e de natură romantică sau o simplă prietenie, urmăresc cu atenție dacă pot evolua. Dacă intră într-o prietenie și avansează în modul normal, automat te trădează, pentru că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. În carieră îi pot sabota pe cei pe care îi văd mai buni decât ei. Balanțele pot fi nehotărâte și așteaptă ca cealaltă persoană să facă primul pas în sfera romantică. Aceștia aleargă mereu după succes și fac orice să câștige chiar dacă îi rănesc pe ceilalți.

Scorpion

O zodie extrem de isteață, care însă este în stare să te mintă fără nicio remușcare, cu toate că ea nu acceptă minciuna în mod paradoxal. În prima parte a relației, fie că este de dragoste sau de prietenie, sunt foarte fideli, pe parcurs însă renunță la acea legătură pe care o au cu tine inventând pretexte. Sunt genul care cred în minciuna pe care o spun și le place să aibă mereu parte de noutăți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net