Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai leneșe zodii: „Nu puteau lipsi din acest clasament”

Celebrul numerolog și astrolog, Mihai Voropchievici, prezintă, într-un material special, topul celor mai lenește zodii din horoscop. Click! îți spune dacă te afli printre ele!

Astrologul este de părere că cinci zodii de întrec pe restul când vine vorba de lene / foto: arhivă
Astrologul este de părere că cinci zodii de întrec pe restul când vine vorba de lene / foto: arhivă

Astrologul a făcut acest top după ce, cel mai probabil, sa studiat mult această „problemă”. Acești nativi au nevoie mereu să fie împinși de la spate, atunci când vine vorba despre orice înseamnă „treabă”. Să verificăm dacă ne regăsim printre aceste zodii.

„Prima zodie este Racul. Aceștia nu puteau lipsi din acest clasament. Reprezentanții acestei zodii de apă preferă să muncească puțin și eficient. Cu toate acestea, persoanele născute sub semnul zodiei Rac își imaginează diverse scenarii. Sunt de multe ori pesimiste și pun mereu răul în față. De aici se accentuează acea doză de lene.

Mereu se gândesc la ceva prăpăstios, după principiul drobului de sare. Mereu au câte o scuză pentru doza lor de lene din ziua respectivă”, spune Mihai Voropchievici pe canalul de youtube Astro Fanatik

Balanțele funcționează mai bine noaptea

În continuare, Mihai Voropchievici, enumeră în topul celor mai leneșe zodii, un semn de foc și unul de aer. Este vorba despre Lei și Balanțe.

„Apoi, vine Leul! Leii sunt extrem de puternici, vulcanici și orgolioși. Când își setează un anumit obiectiv, vor face tot posibilul pentru a-l îndeplini. Cu toate acestea, sunt extrem de leneși și preferă să facă orice altceva. Dacă nu sunt suficient de motivați, nu vor face absolut nimic. Motivația poate fi una financiară sau materială din alt punct de vedere. Sunt și profitori.

A treia zodie din cele mai leneșe zodii este una de aer. E vorba despre Balanță! Sunt leneși și nu acceptă să își piardă timpul cu lucruri inutile. Dacă îi propui Balanței să facă ceva ce consideră inutil, aceștia nu se vor apuca de respectiva treabă.

Balanța preferă să lenevească pe o canapea, citind o carte, decât să iasă în oraș la cumpărături. De obicei, îi delegă pe ceilalți să facă anumite lucruri în locul lor. Mai mult de atât, cei din zodia Balanței vor să fie răsfățați și să lenevească mult pe timpul zilei. Sunt mult mai productivi pe timp de noapte, în schimb.

Sunt, așadar, productivi, când toți se odihnesc. O ciudățenie la această zodie, dar o luăm așa cum o consideră specialiștii!”, mai zice astrologul, potrivit aceleași surse.

Vărsătorii și Peștii nu fac excepție

Așadar, ultimii în topul celor mai leneșe zodii, potrivit lui Mihai Voropchievici, sunt Vărsătorul și Peștii. Iată cum își argumentează afirmațiile:

„A patra din cele mai leneșe zodii este Vărsătorul. Vărsătorii sunt mai reci, mai calculați, mai introvertiți, dar extrem de inteligenți. Nu se împrietenesc cu oricine, ci observă comportamentul uman de la distanță.

Sunt ca niște spioni, apoi vin să te abordeze, dar numai atunci când simt că sunt compatibili cu tine sau cu alte persoane. Reprezentanții acestei zodii de aer sunt extrem de comozi și nu vor să iasă din zona lor de confort. Poți să îi scoți din comoditate doar dacă le promiți o călătorie interesante ori subiecte nemaivăzute, nemaiauzite.

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt Peștii! Romantici incurabili ai zodiacului, sunt genul de oameni care renunță destul de ușor la activitățile pe care le încep din motive diverse.

Se pot plictisi repede de un lucru și îi lasă pe alții să le termine. Sunt boemi, sunt sensibili, sunt isteți, sunt printre cei mai dificili nativi ai horoscopului. Peștii simt nevoia în permanență de a fi acceptați de către cei din jur, iar meritele să le fie cunoscute și aplaudate. Fac ce trebuie doar dacă sunt împinși de alții pe la spate”, declară astrologul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net