Cum să decorezi o masă festivă cu veselă de unică folosință. Arată foarte bine și este extrem de comod

1 octombrie 2024 10:48   Fapt divers

Petrecerile acasă sunt minunate, mai ales când ești musafir. Pentru gazde, după distracție urmează spălatul unei chiuvete pline cu vase. Un chin de care orice gospodină și-ar dori să scape. Mașina de spălat vase este o soluție, dar o altă metodă îți aduce și mai multă liniște. Experții în decorațiuni arată cât de frumos arată o masă de peterecere sau sărbători cu veselă de unică folosință.

Și mesele cu veselă de unică pot fi elegante

De regulă, produsele de unică folosință au un rol special la petrecerile pentru copii.

În prezent, tot mai multe familii optează pentru astfel de articole la sărbători, și pentru că sunt extrem de practice, dar și pentru că arată foarte bine, scriu cei de la DecoFeelings

Mesele cu veselă de unică folosință pot fi la fel de elegante ca cele tradiționale, cu avantajul că nu există riscul spargerii pieselor.

Ca să nu mai vorbim de faptul că gazdele nu mai pierd timpul cu spălarea și aranjarea veselei, așadar, o economie de timp și efort.

Cum putem crea o masă de lux cu veselă de unică folosință?

Experții în decorațiuni vin cu sfaturi utile în așa fel încât fiecare să învețe să aranjeze o masă de lux pentru petrecere cu veselă de unică folosnță.   

Vesela: există farfurii decorate în auriu sau argintiu; de asemenea tăvi pentru aperitive sau deserturi; veselă cu motive de Crăciun sau teme preferate de către copii. Există și boluri, platouri în stil clasic și suporturi pentru farfurii elegante.

Fețe de masă: fețele de masă și traversele de masă de unică folosință sunt disponibile într-o mare varietate de modele. Cei care preferă un aspect mai festiv pot alege imprimeuri dedicate sărbătorii sau modele aurii sau argintii. De asemenea, sunt disponibile traverse și fețe de masă simple, colorate în multe variante sau cu modele.

Șervețele de hârtie colorate sau decorate: acestea vin în diverse dimensiuni și modele. Se remarcă creațiile cu păsări, frunze aurii, vâsc, crenguțe sau brăduți de Crăciun; copiii le vor prefera pe cele cu teme sau personaje.

Tacâmuri: tacâmurile de unică folosință pentru petreceri nu au nicio legătură cu furculițele și cuțitele de plastic obișnuite. Sunt piese de calitate, cu un design atractiv.

Pahare și cupe: magazinele de produse de unică folosință oferă posibilitatea de a alege între cupe de vin, șampanie și pahare de diferite tipuri și culori. Majoritatea cupelor de șampanie combină culori la bază și o parte transparentă.

Avantajele articolelor de unică folosință

Vesela și ustensilele de unică folosință oferă numeroase avantaje. În afară de aspectul lor practic, prezintă și alte beneficii.

De exemplu, sunt produse igienice, care n-au mai fost utilizate anterior.

În plus, produsele vin ambalate în pungi închise, ceea ce împiedică eventuala lor contaminare cu obiectele din apropiere în timpul depozitării.

Un alt factor pozitiv este siguranța. Tacâmurile de unică folosință nu prezintă, de obicei, riscuri de accidentare, deoarece sunt fabricate din materiale ușoare, dar rezistente.

Acest lucru este deosebit de important în organizarea petrecerilor pentru copii, unde sunt necesare ustensile neascuțite și lipsite de pericole.

Vesela de unică folosință este economică și, mai presus de toate, ușor de transportat.

Mai multe