Cea mai ieftină destinație din România pentru un sejur de Revelion. Este o stațiune extrem de apreciată

Ultima actualizare:

A început deja goana după rezervări pentru sărbătorile de iarnă, iar stațiunile din România se întreg în oferte. Poiana Brașov iese în evidență cu prețuri astronomice. Specialiștii în turism spun că sunt cu 200-300 de euro mai mari față de anul trecut. Cu toate acestea, gradul de ocupare este semnificativ la acest moment. Există și variante mai ieftine, iar cea mai accesibilă pare să fie într-o stațiune foarte apreciată inclusiv de turiști străini.

Prețuri astronomice în Poiana Brașov

Stațiunile din județul Brașov rămân în topul preferințelor românilor FOTO Poiana Brașov

Hotelierii au lansat încă de la sfârșitul lunii august pachetele de Crăciun și Revelion, iar românii nu au stat mult pe gânduri. Suntem la jumătatea lunii septembrie și, cel puțin în Poiana Brașov, gradul de ocupare este foarte mare.

Asta în ciuda prețurilor extrem de mari, chiar peste un sejur all inclusive în Turcia. Alții merg mai departe și spun că un sejur în Poiana Brașov  a ajuns mai scump ca în Bali.

O scurtă privire asupra ofertelor arată prețuri mai mari decât anul trecut.

În celebra stațiune Poiana Brașov o singură persoană plătește pentru un sejur de patru nopți la un hotel de patru stele de Revelion aproximativ 1800 de euro, potrivit agenților de turism.

„Față de anul trecut, pentru noaptea de Revelion 2024 – 2025, în Poiana Brașov, tarifele au crescut cu 200 – 300 euro. Spre exemplu, un hotel din Poiana Brașov, de patru stele, are ca pachet de revelion 1800 euro de persoană.

Sunt patru nopți, cu două mese pe zi. Pentru Turcia, spre exemplu, o destinație foarte căutată (s-a vândut și anul trecut foarte bine), sunt pachete de cinci nopți de cazare și are diferențe de 300 de euro la preț. Însă, sunt mult mai ieftine decât în țară. Un hotel, tot de patru stele, 1500 de euro pentru două persoane, cinci nopți de cazare, cu all inclusive, cum spuneam”, a declarat Larisa Chirilă, agent de turism pentru bzi.

Cea mai ieftină destinație din România: Băile Felix

Cei care nu dispun de un buget de mii de euro, dar vor să petreacă Revelionul în altă parte decât acasă, există și variante mai ieftine.

În mod surprinzător, cea mai mare stațiune balneară din România oferă pachete de Revelion la prețuri foarte accesibile.

Băile Felix, din județul Brașov, este cea mai căutată destinație low budget. Aici, se pot găsi tarife pentru un pachet de Revelion de până în 2.000 de lei.

„Destinația care se integrează în aceste cerințe este la băi, Băile Felix. Și anume, pentru două nopți de cazare, 1700 de lei pentru o singură persoană. Aici se includ și două mese pe zi. În afară, cea mai ieftină locație este Bulgaria, aici sunt sejururi de 720 de euro pentru două persoane, patru nopți de cazare. Aici se include și micul dejun, și cina de Revelion”, a adăugat Larisa Chirilă, agent de turism, potrivit sursei citate.

Cei care s-au organizat și mai repede, încă din vară, au prins sejururi de Revelion la prețuri mult mai mici față de cele actuale.

Este de așteptat ca tarifele să crească în preajma lunii decembrie, acolo unde vor mai fi locuri libere.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net