„Am venit în Dubai doar pentru că nu am avut bani de Poiana Brașov”. Cabral, ironii la adresa prețurilor din România

Au fost în trendul vedetelor care au plecat în Laponia, în căutarea lui Moș Crăciun și a Aurorei Boreale.

Acum, Andreea (38 de ani) și Cabral Ibacka (46 de ani) au dat fuga la căldură, în însoritul Dubai și sunt împreună cu cei doi copii ai lor, Tiago (aproape 2 ani) și Namiko (5 ani), amândoi fascinați de ceea ce văd în vacanță, alături de părinții lor.

„Și n-am pe mine Prada sau Versace”

Andreea Ibacka abia aștepta să plece din nou într-o altă vacanță și este extrem de încântată de escapada în Dubai. Vedeta se pozează și filmează în cel mai mare mall din lume cu outfitul din dotare, în timp ce micuții ei aleargă fericiți pe lângă ea. Iar Cabral, în stilul său caracteristic, a făcut câteva poze la o fântână din Dubai Mall of Emirates, atracția turiștilor de altfel, și a făcut o remarcă haioasă care a stârnit râsul internauților. De remarcat este faptul că ambii soți au decis să se îmbrace în negru în prima zi de vacanță.

"Niciodată nu am știut cum să postez din vacanță. Dacă locul poate părea luxos, dă lumea cu castraveți stricați după mine, că mă laud. Dacă locul pare prea simplu,  aruncă lumea cu ceapă verde expirată...că-s vai de steaua mea. Așa că pun poza asta aici...și vă zic că am venit în Dubai  doar pentru că nu am avut bani de Poiana Brașov. Și n-am pe mine Prada sau Versace...am ceva simplu dar mișto și niște "adidași" simpli în picioare. Da' piesa îți place?", a transmis Cabral. 

Mesajele au început să curgă pe pagina sa de Instagram, Cabral făcând deja 3000 de like-uri la postare iar artistul Speak nu s-a putut abține să nu comenteze la pozele prezentatorului de la PRO TV, ținând cont de ceasul pe care vedeta îl are la mână. "Da' ceasul ăsta de o mie? Nu știu ce să zic...",  s-a distrat Speak pe seama lui Cabral.

Prezentatorul „Ce spun românii” a rămas recent fără emisiunea "Săriți de pe fix!" de la PRO TV despre care spunea că i se potrivește mănușă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net