Au apărut primele oferte early booking de Crăciun și Revelion. Până la ce dată trebuie făcute rezervările

Nici nu am ieșit bine din vară, că au și apărut ofertele pentru Crăciun și Revelion. Administratorii hotelurilor de la munte au anunțat reducerile și prețurile pentru cei care își fac rezervări din timp pentru sărbătorile de la sfârșitul anului. Reducerile se aplică până la data de 15 octombrie, au anunțat hotelierii din Brașov.

Primele oferte de Crăciun și Revelion  

CP 220212 HOMERUN POIANA BRASOV 3249 jpeg

Unitățile de cazare din Poiana Brașov au început deja vânătoarea după clienți pentru sărbătorile din luna decembrie.

Administratorii hotelurilor se întrec în oferte de Crăciun și Revelion, oferă pachete cu trei sau patru nopți de cazare și facilități care să atragă cât mai mulți turiști.

La un hotel de patru stele, turiștii care achită rezervarea pentru sejurul de Crăciun sau de Revelion până pe data de 15 octombrie, beneficiază de o reducere de 10% din tarif.

Pachetele de sărbători, sunt de trei sau patru nopți și includ demipensiune, cine festive, activități pentru copii, programe muzicale speciale și acces la piscină, jacuzzi, hot tub în aer liber, saune și zona de relaxare.

Prețurile pornesc de la 700 de euro per sejur de persoană și devin mult mai mari pentru perioada Revelionului, unde un pachet poate depăși chiar și 2.000 de euro, camera dublă, scrie radiobrasovfm.ro.

 O altă unitate de cazare își atrage turiștii cu brunchuri tradiționale, muzică live, întâlnire cu Moș. Pachetul include două mese dar și cine tematice în fiecare seară.

Prețurile la acest hotel care beneficiază și de o zonă spa pornesc de la 675 de euro de persoană, pentru un sejur de Crăciun.

Reduceri de 15% la Bran Moeciu

Și în zona Bran-Moieciu, la unele unități de cazare au apărut oferte early booking, care aduc reduceri la pachetele de sărbători între 5 și 15%.

La un complex din Bran, de exemplu, pachetului de cazare de 4 nopti, cu mese complete, cină de Crăciun, muzică și activități pentru copii. Acesta beneficiază de o reducere de 15% dacpă este achitat integral în momentul rezervării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net