Dat afară din magazin pentru că a venit cu rața după el: „Ea e nevinovată!”

19 martie 2024 13:44   Fapt divers

Justin Wood este foarte supărat că a fost dat afară recent dintr-un magazin din Tennessee, SUA, pentru că a intrat cu rața lui de companie. Bărbatul a spus că nu înțelege de ce nu are voie să își ia pasărea cu el, pe care o consideră ca orice alt animal. Justin își ia rața, pe care o cheamă Wrinkle, peste tot, inclusiv în metrou.

Rățușca din rasa Pekin, în vârstă de 3 ani, a devenit o adevărată senzație pe Internet, datorită canalului de Youtube pe care îl are stăpânul ei, intitulat seDUCKtive, unde pasărea are peste 3 milioane de fani. Videoclipurile publicate de Justin Wood documentează călătoriile sale și ale raței lui prin toată SUA. Însă, cea mai nouă s-a lăsat cu o altercație neașteptată.

Justin Wood și rața Wrinkle, interziși pe viață în lanțul de magazine Buc-ee

Wood susține că Wrinkle este un animal de asistență și are toate actele ca să dovedească asta. În mod legal, astfel de animale sunt instruite pentru a îndeplini sarcini care ajută persoanele cu dizabilități sau care suferă de diverse afecțiuni, iar stăpânii lor au voie să meargă cu ele aproape peste tot.

Americanul a publicat pe pagina sa de Youtube un videoclip cu întreg incidentul care a avut loc într-un magazin Buc-ee. În imagini, Wood intră în supermarket cu rața, iar la un moment dat un angajat vine să-i spună că animalele de companie nu au voie acolo. „Este animalul meu de asistență. Am toate actele ma mine”, a spus el în videoclip. „Animalul tău, chiar dacă este considerat un animal de serviciu, trebuie să-l poți ține într-o lesa sau ceva, pentru că poate zbura peste tot”, i-a spus angajatul, care mai apoi a sunat și la Poliție.

Ulterior, un agent i-a explicat lui Justin Wood că i s-a interzis să mai intre în orice magazin și benzinărie care face parte din lanțul Buc-ee de acum înainte, inclusiv în ​​parcări. „Nu este decizia mea. Așa că, dacă ești prins pe proprietate, vei fi amendat”, a spus ofițerul în videoclip.

Wrinkle e nevinovată! Asta este, sunt milioane de magazine în lume, dar se pare că acesta nu este pentru noi”, s-a resemnat Justin Wood.

Wrinkle este deținută de Joyce Kung și Justin Wood, o pereche de jongleri de circ care servesc ca proprietari, antrenori, „părinți și cei mai buni prieteni” ai raței, potrivit Knox News.

Mai multe