Doarme cu porcul în pat și îl pupă pe rât: «Lumea spune că sunt nebună»

Ultima actualizare:

Când ne gândim la animale de companie, ne imaginăm în general pisici sau câini, însă sunt și oameni care au ales porcii drept prietenii lor necuvântători. La fel este cazul lui Alexis Waldron (23 de ani), o tânără din Georgia, care doarme în pat cu scroafa ei Petunia.

Americanca Alexis Waldron și scroafa Petunia sunt cele mai bune prietene (Foto: Facebook)
Americanca Alexis Waldron și scroafa Petunia sunt cele mai bune prietene (Foto: Facebook)

Citește și: Povestea porcului: de la animal sacru şi simbol al succesului, la bestie murdară

Scroafa Petunia cântărește 17 kg

Petunia doarme în pat (foto: captură video New York Post)
Petunia doarme în pat (foto: captură video New York Post)

Și nu, acest porc nu va fi tăiat de Crăciun! El este acum parte din familia lui Alexis Waldron. Femeia a adoptat-o pe Petunia în luna aprilie a acestui an, atunci când aceasta era doar un purceluș de opt săptămâni. Între timp, scroafa a crescut și acum cântărește 17 kilograme. Ea face parte din rasa KuneKune și este un porc de talie mică.

Vezi și: Întâlnire de gradul zero în Bahamas! Kim Kardashian faţă în faţă cu un porcuşor sălbatic

Întotdeauna mi-am dorit un porcușor, pentru că mi se par foarte drăguți. Când am luat-o pe Petunia, era mică și absolut adorabilă.”, a povestit Alexis, potrivit New York Post. Petunia este o răsfățată și are propria ei cameră. Își face nevoile la litieră, iar Waldron s-a lăudat că a antrenat-o să facă asta în doar două zile.

„Sunt obsedată de ea”

Alexis o pupă pe rât (Foto: captură video New York Post)
Alexis o pupă pe rât (Foto: captură video New York Post)

Sunt obsedată de ea. Doarme în pat cu mine câteva nopți pe săptămână. Îi place să stea pe perna mea și să fie îmbrățișată atunci când doarme. Se lipește de mine și nu mai pot să mă mișc. Lumea crede că sunt nebună pentru că o las să se urce în pat.”, a mai spus tânăra, menționând că la început senzația de a dormi cu un porc a fost ciudată, dar s-a obișnuit pe parcurs. Alexis este atât de atașată de Petunia încât o pupă și pe rât.

Iată și: Acesta e porcul mutant, cu față de om și penis în frunte VIDEO

Ea a mărturisit, însă, că porcii sunt mult mai dificil de crescut, față de câini. Instinctiv, Petunia este atrasă de mizerie, iar atunci când se duce afară se  „bălăcește” în noroi. Pe lângă asta, scroafa e mai nărăvașă decât o pisică: „Este foarte gălăgioasă și se bagă peste tot. Dacă e liniște în casă, e clar că a făcut o boacănă. Odată, a rămas blocată în cămară și a mâncat o pâine întreagă și o pungă de biscuiți. Îi place, de asemenea, să răstoarne coșul de gunoi și să mănânce resturi. Mi-a distrus deja sufrageria!.

Te-ar putea interesa și: VIDEO Un erou neaşteptat! Un porcuşor salvează de la înec o capră

Petunia este încă în creștere

Uneori, Petunia se murdărește destul de rău, iar baia este o problemă mare pentru ea, întrucât devine agresivă atunci când este spălată. Chiar și așa, Alexis o adoră și spune că este foarte inteligentă, pentru că își recunoaște numele, știe să răspundă la comenzi și să se joace.

Află mai multe despre: VIDEO El este Kama, porcul din Hawaii care face surf

„Poate deveni agresivă uneori, dacă fac ceva ce nu-i place, dar în rest este foarte blândă și iubitoare. Dacă e afară și o strig pe nume, vine în fugă în casă. Dacă îmi întind mâna, ea își pune nasul pe mâna mea. Am învățat-o să danseze și să se rotească”, a mai spus Waldron.

Petunia este încă în creștere și va ajunge la vârsta maturității abia la trei ani. Cu toate acestea, stăpâna sa speră că nu se va face prea mare, având în vedere că părinții săi sunt de talie mică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net