Din culisele vieții unei dominatrix! De ce vor clienții să-i fie sclavi sexuali

22 noiembrie 2016 14:07   Fapt divers
Ultima actualizare:

Margaret Corvid, cunoscută și drept „Amanta Magpie”, este o dominatrix specializată în bondage (sclavie sexuală), dominare, sadism și masochism. „Biroul” ei arată așa cum vă imaginați. Pe perete sunt atârnate biciuri, curele, măști, călușuri și cătușe. În centrul camerei se află un pat „ginecologic”, acolo unde clienții ei vin să „sufere”.

Meseria pe care o practică Margaret Corvid este complet legală. Clienții ei sunt bărbați heterosexuali sau bisexuali. Margaret susține că oamenii o angajează nu pentru că vor să facă sex cu ea, ci pentru că are experiență în orice fel de fetiș, potrivit The Sun

„Clienții mei vor să îi biciui și să îi leg. Lucrez în industria sexului, dar pe o anumită nișă. Celelalte femei urmează calea tradițională, eu mă specializez în fetișuri. Unii bărbați mă pun să îi machiez. Alții mă imploră să îi „forțez” să se îmbrace în haine femeiești”, a povestit ea.

În urmă cu patru ani, Margaret Corvid, originară din Statele Unite ale Americii, locuia în Cornwall și lucra în turism. Femeia susține că lucrurile nu erau tocmai roz așa că s0a decis să-și transforme hobby-ul în afacere și să fie propria ei șefă. La început, Margaret făcea sex prin telefon cu clienții, apoi a vrut să ducă lucrurile la un alt nivel. Acum, este o dominatrix profesionistă: „Dacă domin pe cineva, îmi place să îi transform orice fantezie în realitate. Eu sunt în control, dar de fapt sunt un intermediar prin care ei își satisfac fanteziile”. 

Margaret susține că oamenilor le place acest fetiș pentru că sistemul nervos eliberează endorfine în sânge: „La sfârșit, clienții mei râd și pleacă fericiți. Nu suferă. O fac pentru că le oferă o plăcere fizică și psihică”. Alții vin pentru a trece peste o traumă suferită în trecut. Astfel, o dominatrix îi ajută să treacă peste o experiență sexuală care i-a făcut să le fie rușine cu ei înșinși.

Mai multe