Era obeză, dar s-a transformat într-o bombă sexy! Soțul a părăsit-o de gelozie

28 octombrie 2016 13:54   Fapt divers
Ultima actualizare:

Shannon Covert (30 de ani) s-a transformat spectaculos după ce a slăbit 95 de kilograme. Femeia suferea de bulimie nervoasă și era obeză. Gândindu-se la sănătatea ei, tânăra s-a hotărât să slăbească.

Shannon cântărea 165 de kilograme, iar acum arată ca o altă femeie. Nu a spus adio doar kilogramelor în plus ci și soțului ei, care făcea crize de gelozie din cauza atenției de care se bucura femeia.

Shannon Covert s-a hotărât să slăbească după ce a văzut o fotografie cu ea, de la nunta fratelui ei, acolo unde a foast domnișoară de onoare. Imediat după, și-a micșorat stomacul și a început să țină o dietă strictă. De asemenea, Shannon s-a apucat serios de sport pentru a-și modela corpul. Nu toate au mers ca pe roate, deoarece soțul ei, Robert (31 de ani), a început să fie extremd e gelos și a acuzat-o că îl înșală. În luna ianuaie a acestui an, cuplul s-a despărțit, după ce Shannon nu a mai putut suporta să fie terorizată de gelozia lui. 

Shannon a apelat și la chirurgia estetică pentru a scăpa de pielea în exces, rămasă după ce a slăbit 95 de kilograme, mai ales în zona burții, potrivit cotidianului britanic Mirror

Mai multe