Halucinant! O mamă, filmată «pulverizând» lapte matern pe oamenii care se distrau la un festival, în timpul unui dans erotic

6 noiembrie 2019 13:09   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a fost filmată în timpul unui dans erotic, în timp ce pulveriza lapte matern, la un festival de muzică din Statele Unite ale Americii. Tânăra, îmbrăcată doar într-un costum de baie, a fost filmată de un bărbat, în timp ce dansa.

La un moment dat, femeia a început să pulverizeze lapte matern pe ceilalți oameni care petreceau, la Campout West Coast 2019, care a avut loc în California de Sud. Martorii la incident au rămas șocați de gestul făcut de blonda din imagini. Videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale, fiind vizualizat de milioane de oameni, potrivit The Sun

Cum au reacționat ceilalți festivalieri

„Doamne! Cum face asta?”, sunt auziți mai mulți martori întrebându-se. Nu toți au fost încântați de gestul ei, însă o tânără s-a așezat pe vine și a deschis gura în timp ce tânăra pulveriza lapte. Videoclipul a fost făcut de Eric Falconi, care susține că a crezut că le-a văzut pe toate la festivaluri, până când a asistat la această scenă șocantă.

Și în mediul online, părerile au fost împărțite. Au existat oameni care au apărat-o pe tânără, spunând că „laptele matern nu e mare chestie” și că femeie încerca doar să se distreze. 

Au fost și internauți care s-au arătat dezgustați de dansul bizar al femeii.

„Scârbos! Festivalurile devin din ce în ce mai ciudate”, „Nu înțeleg ce a vrut să demonstreze”, „Cum să facă așa ceva în public?!”, au fost doar câteva dintre reacțiile oamenilor la videoclip.

Mai multe