Insula din Grecia care bate Mykonos. Puțini turiști știu de existența ei, cu toate că peisajul e de vis

9 iunie 2024 12:17   Fapt divers
Ultima actualizare:

Grecia se încadrează de ani de zile în topul țărilor cele mai vizitate de către turiști. Anual, românii aleg să își petreacă vacanțele și concediile în Grecia, acolo unde plajele sunt un colț de Rai și prețurile mult mai accesibile. Din fericire, cei dornici să își planifice concediul din această vară pot opta pentru o insulă din Grecia mai puțin cunoscută, însă merită vizitată datorită prețurilor mici, plajelor curate și fine. 

Foarte puțini turiști cunosc faptul că Grecia găzduiește o insulă cu peisaje superbe, nisip fin și apă curată, iar prețurile sunt mult mai mici comparativ cu alte destinații. 

Insula Amorgos, destinația ideală pentru această vară 

În timp ce Mykonos se bucură de o mare popularitate, insula Amorgos nu este atât de cunoscută. Acest fapt constituie un avantaj pentru românii care vor să meargă în vizită, întrucât beneficiază de prețuri mult mai reduse. 

Amorgos face parte din grupul de insule grecești Ciclade, capitala insulei fiind Chora, sat aflat la o altitudine de 400 de metri față de nivelul mării. De asemenea, un plus de celebritate insulei Amrogos i-l conferă faptul că acolo s-a filmat  filmul The Big Blue, cu Jean Reno în unul din rolurile principale.

Prețuri în insula Amorgos 

Aici prețurile sunt mult mai mici față de alte destinații de vacanță cunoscute. Conform informațiilor puse la dispoziție de site-urile de specialitate, pentru un sejur de o săptămână pe Insula Amorgos, poți scoate din buzunar circa 1.700 de lei pentru două persoane. 

În această sumă poți închiria un întreg studio, cu două paturi, fiind la doar 100 metri de plajp. Ai propria baie, o terasă de unde poți admira orașul și marea, terasă și WiFi gratuit.

O cameră pentru o familie întreagă, cu copii, ajunge la suma 3.000 de lei pentru șapte zile de vacanță. De asemenea, un apartament de 58 de mp poate fi închiriat cu 3.700 de lei - are trei paturi, unde pot dormi patru persoane. 

Mai multe