O femeie de 23 de ani este căsătorită cu un bărbat de 71 de ani pe care l-a cunoscut pe Facebook: „Vârsta e doar o cifră!”

14 aprilie 2019 13:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără de 23 de ani este căsătorită cu un bărbat de 71 de ani și susține că între ei este o poveste reală de dragoste. Femeia este supărată pe oamenii care consideră că ea este, de fapt, o „mireasă comandată pe internet”.

Loire fe Dales din Filipine și Thomas Grieg din Marea Britanie s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe Facebook. Fostul om de afaceri din Wallesley susține că s-a îndrăgostit instant de actuala lui soție. Tânăra era o adolescentă pe vremea când l-a cunoscut pe Thomas Grieg. Cei doi s-au văzut față în față în 2014, atunci când Loire fe Dales avea 19 ani, iar el avea 66 de ani. 

Cei doi au un copil împreună

„Ne-am cunoscut pe Facebook. Pur și simplu s-a întâmplat. Așa a fost destinul. Prima oară când l-am văzut pe Facebook m-a gândit că ar putea fi cam bătrân, dar nu arată atât de bătrân în realitate. Ne-a cunoscut în Cebu și eram foarte speriată și nu știam cum să mă comport, pentru că el era primul meu iubit. Sentimentele noastre erau reciproce și ne-a dat seama că suntem amândoi foarte îndrăgostiți unul de altul. Pentru el a fost dragoste la prima vedere, la mine nu a fost așa. Eram atrasă de el, dar a mai durat până m-am îndrăgostit.

El m-a plăcut pentru drăgăleșenia mea, iar mie mi-au plăcut ochii lui albaștri. Oamenii spun că sunt o soție-trofeu, că soțul meu și-a cumpărat o soție tânără de pe internet. Pentru noi vârsta e doar o cifră. Dacă nu îți pasă de vârstă, nici nu mai contează. La început, familia mea a fost șocată când a aflat, acum mă susțin și sunt fericiți pentru că eu sunt fericită”, a mărturisit Loirde de Fales, potrivit unilad.co.uk. Thomas Grieg și tânăra lui soție au împreună o fetiță de doi anișori Cei doi nu locuiesc însă împreună. Thomas Grieg este în continuare în Marea Britanie, iar ea a rămas în Filipine, dar cei doi susțin că relația la distanță funcționează în cazul lor. Fetița a rămas la Loire fe Dales, care are grijă ca micuța să vorbească în fiecare zi cu tatăl ei pe Skype. 

Mai multe