Omagiu impresionant pentru regina Elisabeta a II-a. Puțini au fost în stare să facă asta

20 septembrie 2022 6:21   Fapt divers
Ultima actualizare:

Vanessa Nanthakumaran, din Harrow, în vârstă de 56 de ani, a fost prima persoană care a adus omagiu Reginei Elisabeta a II-a la Westminster Hall. Aceasta făcea de mâncare pentru pomenirea de şapte luni a soțului său, Nallathamby Nanthakumaran, când a aflat că a murit Regina.

Femeia a stat la coadă 50 de ore pentru a ajunge la sicriul Reginei Elisabeta a II-a, iar după ce a adus omagiu aceasta a mărturisit că experiența a ajutat-o să facă mai ușor față durerii provocate de moartea soțului.

Vezi și: Ce relație a avut regina Elisabeta a II-a cu prințesa Anne, singura ei fiică. Aceasta i-a fost alături in ultima zi de viață

„Mi-am pierdut soţul în februarie şi (văzând sicriul Reginei Elisabeta a II-a) m-a ajutat să depăşesc doliul. Mă ajută în a procesa durerea pierderii soţului meu", le-a spus Vanessa jurnaliștilor de la PA.

Vanessa Nanthakumaran a mai spus că a fost o experiență cu totul diferită față de ce a trăit până acum și încă nu îi vine să creadă că a reușit să fie prima. Femeia a avut-o alături și pe Anne Daley, în vârstă de 65 de ani. Pentru a se odihni cât timp stau la coadă pentru a o vedea pe Regina Elisabeta a II-a, cele două au folosit pe rând un sac de dormit.

Citește și: „Regină pentru eternitate”, un program special Prima TV dedicat funeraliilor reginei Elisabeta a-II-a

Stările prin care a trecut Vanessa Nanthakumaran

„Mi-am controlat emoţiile când am intrat. Nu am vrut să intru emoţionată acolo, am vrut să o fac corect. Atmosfera a fost liniştită. M-am simţit ca şi cum aş fi singura persoană de acolo. A fost o experienţă tristă şi foarte emoţionantă.

Abia când am trecut pe lângă ea am simţit că a plecat cu adevărat, că este real, nu mai există şi nu o vom mai vedea vreodată” , a spus ea, conform news.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe