Puteți găsi leopardul camuflat perfect în această poză? Puțini îl pot observa

14 iunie 2021 10:34   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un fotograf din India a reușit fără să vrea să surprindă iluzia optică perfectă, după ce a pozat un leopard care se odihnea pe un deal, complet camuflat în peisajul stâncos. Cei mai mulți oameni care se uită la fotografia sa nu pot repera felina. Nu e de mirare, având în vedere că o bună bucată de timp nici măcar fotograful nu știa de el.

Abhinav Garg (34 de ani), IT-ist de profesie și fotograf amator, nici măcar nu știa că a reușit să prindă leopardul în fotografiile sale, la începutul lunii iunie, până a ajuns acasă și s-a uitat mai atent la ele, scrie Digi24.

Localnicii i-au spus despre leopard în timp ce vizita dealurile Aravali din Jaipur, vestul statului Rajasthan, și și-a luat aparatul foto cu el în speranța că îl va găsi. A stat și a așteptat ore în șir ca leopardul să apară și s-a întors acasă fără poza sperată, credea el.

Fotograful amator, care este din New Delhi, a spus: „A fost într-adevăr cel mai bun camuflaj pe care l-am văzut în viața mea (...) Era o vreme frumoasă când am ajuns la templul înconjurat de dealurile Aravali și acolo am auzit poveștile despre leopard. Câțiva săteni mi-au spus apoi că tocmai îl văzuseră pe dealul din fața templului”.

Abia când Abhinav a descărcat fotografiile în computerul său și-a dat seama că leopardul a fost acolo și a reușit să-l pozeze. „Spre surprinderea mea totală, am găsit un leopard care se odihnea pe stâncă, dar pe care nu am reușit să-l văd pe viu și nici măcar în fotografiile pe care le-am făcut, dacă nu le-aș fi mărit”, a spus el.

Mai multe