S-a trezit din comă când o deconectau de la aparate! Familia se pregătea deja de înmormântare

28 iulie 2024 14:13   Fapt divers
Ultima actualizare:

Emma Price (32 de ani), din Essex, Marea Britanie, a trăit un adevărat miracol! Femeia a fost declarată în moarte cerebrală, dar a revenit la viață cu câteva ore înainte ca medicii să o deconecteze de la aparatele care o ajutau să respire.

Emma Price a încercat să își ia viața

Ea a ajuns în comă după ce a încercat să se sinucidă cu o supradoză de medicamente.

Doctorii i-au informat pe părinții Emmei Price că aceasta a suferit leziuni cerebrale semnificative, având șanse minime de recuperare. Familia era gata să își ia rămas bun de la ea, la începutul săptămânii trecute, după ce și-a dat acordul să îi oprească aparatele.

Mai mult, rudele femeii deja făceau planuri de înmormântare, atunci când Emma a deschis ca prin minune ochii.

Părinții spun că a fost un miracol

Price este acum capabilă să comunice cu cei din jur prin mișcări ale capului și poate face mici expresii faciale. Dar cel mai important lucru este că poate respira fără ventilator mai multe de o jumătate de oră. „Chiar nu pot explica, nu am plâns niciodată atât de mult în viața mea. Suntem atât de fericiți că este trează. Îi planificasem înmormântarea și ne pregăteam să ne luăm rămas bun de la ea. Dar apoi a deschis ochii și am început cu toții să plângem din nou, dar de data aceasta erau lacrimi de bucurie. Emma se va recupera. Este cu adevărat un miracol!”, a spus mama ei, Samanta Day (56 de ani), pentru publicația My London.

De acum, pe Emma Price o așteaptă un drum lung către recuperare, iar acesta va fi destul de costisitor. Din această cauză, părinții ei au apelat la bunătatea oamenilor și au reușit să strângă până acum donații de 6.000 de dolari.

Emma are doar 32 de ani și are o familie iubitoare care dorește ca ea să se recupereze complet. A suferit un accident vascular cerebral și leziuni cerebrale. De asemenea, acum este paralizată pe partea dreaptă. Emma se recuperează, ceea ce este uimitor, dar încă are nevoie de mult sprijin din partea tuturor”, a scris fratele ei, Thomas, pe rețelele sociale. Conform presei britanice, Emma a încercat să își ia viața după ce a căzut în depresie, din cauza colegilor și a stresului suferit la muncă.

Mai multe