Și-a ucis socrul și cumnata pentru a da de soție, apoi a omorât-o și pe ea!

24 octombrie 2016 13:37   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat din Texas riscă să primească pedeapsa cu închisoare pe viață după ce și-a ucis soția, cumnata și pe tatăl acestora. Modul în care a acționat este absolut șocant. Samuel Velasco Gurrola i-a omorât pe socrul și pe cumnata sa, pentru a o „momi” pe nevasta lui să vină la înmormântarea acestora. Apoi, a ucis-o și pe ea.

O crimă parcă ruptă din filme! Samuel Velasco Gurrola și-ar fi plătit frații să îl ajute să comită oribilele crime, în 2008. Procurorii din Texas susțin că Velasco a fost reținut pentru abuz sexual asupra unui minor și voia s-o convingă pe soția lui, Ruth Sagredo Escobo, să nu depună mărturie împotriva lui, potrivit metro.co.uk.

A angajat un asasin în Mexic, pentru a-l ucide pe socrul său, Francisco Maria Sagredo Villareal, în prima lui încercare de a o prinde pe nevasta lui în capcană, sperând că Ruth va veni la înmormântarea tatălui ei. Planul a eșuat, așa că Samuel a repetat „manevra” cu sora soției lui, Cinthia Sagredo Escobedo. De data aceasta, i-a ieșit schema. Ruth a fost omorâtă chiar în timpul înmormântarii. 

Acum, Samuel Valesco Gurola, dar și frații lui riscă să să-și petreacă toată viața după gratii.

Mai multe