Transformare incredibilă! Dintr-o grăsuță șomeră a ajuns Miss Bikini

22 noiembrie 2016 12:20   Fapt divers
Ultima actualizare:

Atunci când a fost forțată să declare falimentul micii ei afaceri, Lindsay Piper (39 de ani) a apelat la sport pentru a-și lua gândul de la faptul că a ajuns să fie șomeră. Nu știa pe atunci că va ajunge să aibă job-ul pe care îl visează mii de femei și să obțină titlul de Miss Bikini.

Lindsay avea un magazin de haine pentru copii în Swansea, Țara Galilor, dar afacerea nu a mers prea bine. După ce a fost nevoită să închidă magazinul, Piper s-a apucat să studieze antrenoratul, la Universitatea din Țarala Galilor de Sud, potrivit Mirror. Atunci a pus piciorul pentru prima oară într-o sală de sport și s-a hotărât să-și schimbe radical viața. Lindsay Piper a slăbit 25 de kilograme și a reușit să obțină un trup demn de concursurile de frumusețe.

Acum, ea e Miss Bikini, categoria Masters, în Marea Britanie. Femeia susține că nici nu se gândea că va ajunge până aici. Când s-a apucat de sport, a făcut-o doar pentru a slăbi și pentru a-și îmbunătăți sănătatea. Cu toate acestea, după ce s-a apucat de culturism, antrenorul ei i-a propus să se înscrie la concursuri de frumusețe bazate pe acest sport.

Mai multe